advert

Krajicek/Withrow-Trungelliti/Ymer

1 februari 2017 at 22:00 - Tennis, Challenger
7 apr 2017 at 15:25 07/04
1
0


Ja men det går ju bra det här. 9 av 10 satta spel hittills med medelodds på 2.22, 78 units plus och en roi på över 200%. Jag kan inte påstå att jag är överraskad över att det jag levererar går plus, jag har med framgång gjort detta i mer än 10 år, men det här är ändå en smakstart, något annat kan inte sägas.

Nu fortsätter vi och det med att plocka upp en match som spelas först imorgon då de odds som är ute känns riktigt intressanta. Challengern i Dallas är vad som gäller, underlaget är hardcourt.

Vi spelar på amerikanerna Krajicek/Withrow som imponerat stort i årsinledningen och fortfarande är obesegrade efter två turneringar. Först vann de en future och sen, förra veckan plockade de hem challengertiteln i Maui. Krajicek är en spelare som i dubbel är överkvalificerad för den här nivån. Han håller riktigt bra atp-nivå. Withrow har precis kommit igång med sitt professionella tävlande efter en collegekarriär och har därför ingen ranking att tala om men han är en riktigt vass dubbelspelare som mycket väl kan nå atp-touren framöver. Klart samspelta nu också, dessa två.

Motståndet, ja Ymer visade singelform igår kväll, och alla minns väl att han vann Stockholm Open-titeln i höstas tillsammans med sin lillebror. I vanliga fall dock ingen höjdare i dubbel och dubbel är ingenting som han på något sätt satsar på. Trungelliti är matchens svaga kort. Hans spel passar inte alls för dubbel och han är heller inte bra i spelformen. Ganska svag servare också, han kommer bli utsatt. 
Vårt pars tempo kommer mest troligt bli alldeles för mycket för motståndarna att hantera och 1.72 är taget. Det ska skilja rejält i nivå här.
  • Världens största spelbörs
  • Bra erbjudanden
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback