Reklam

Köping - Forshaga: Över 5,5 Mål

14 november 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
14 nov 2018 at 16:20 (Uppdaterad 14 nov 2018 at 21:21) 14/11
37
0
Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 102,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-1
Interwetten Spela nu hos Interwetten
Köping möter ikväll Forshaga och känsla på förhand var att oddset på Forshaga kändes väldigt högt. Jag vågar dock inte lita på dem då de har en del skavanker och riktar istället in mig på överspelet då risken att det blir en del mål känns rätt stor.

Köping trodde jag innan säsongen skulle ta ett kliv tillbaka från ifjol och bli snäppet sämre med tanke på att man faktiskt tappat en hel del rutin. Man har dock överraskat en hel del och ligger två poäng under streket om en plats till allettan. Det också trots att formen varit klart sämre den senaste tiden. Just därför känns oddset på Forshaga väldigt högt, men med tanke på gästernas form samt att man har en del avbräck till kvällens match så är det inget jag vågar mig på. Man har dock goda chanser att få in några puckar då Köping har tappat lite av sitt säkra grundspel. Jag förlitar mig på att det kommer att bli en jämn match där vi kommer att få se ett böljande spel. Så länge Forshaga gör sina mål ikväll så löser sig överspelet.

Talar för spelet

  • Forshagas defensiv har inte varit bra den här säsongen. Det är stimmigt i egen zon och då är det klart det blir jobbigt att spela försvarsspel. 
  • Man har en del avbräck på olika positioner vilket gör att det blir lite omflyttningar. Bland annat saknas både förste- och andremålvakten. Andro Michel kliver in mellan stolparna som i grunden är en bra målvakt, men som inte alls är inne i riktigt match- och träningstempo.
  • Köping släppte in nio mål (!!!) senast på bortaplan mot Grums. Nog för att de kommer tänka lite extra på defensiven, men samtidigt så är formen klart svalare nu än vad den var under de första veckorna. 

Talar emot spelet

  • Forshaga har en tendens att vara väldigt ineffektiva. Man skapar en hel del lägen, men man har haft svårt att få in pucken. 
  • Köping kanske lägger prio på försvaret idag igen och då är man väldigt svåra att komma in på.Det känns rätt öppet på förhand och med tanke på att Forshaga har en matchotränad målvakt i kassen så känns överspelet helt klart som ett vettigt spel.

Det känns rätt öppet på förhand och med tanke på att Forshaga har en matchotränad målvakt i kassen så känns överspelet helt klart som ett vettigt spel. Jag testar över 5.5 mål till oddset 1.70 hos Interwetten.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 5000 kr i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • Smidig hemsida
Feedback