Reklam

Kölner Haie - Rögle BK: Över 5,5

Matchcenter
19 augusti 2018 at 15:00 - Hockey, Club Friendlies
19 aug 2018 at 11:31 (Uppdaterad 19 aug 2018 at 17:18) 19/08
45
0

Träningsmatch

Chans (över-under): 54-46%
Spelvärde: 106,92%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-3
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Rögle har gått som tåget och öst in mål i den tyska turneringen. Nu avslutas turneringen mellan värdlaget och klara segrarna. Defensiven läggs åt sidan?

Denna fyrlagsturneringen blev inte riktigt som värdnationen Kölner Haie hade förväntat sig. Efter att förlorat mot Langnuai med 2-3 i öppningsmatchen föll laget mot Örebro med 1-3. Målskyttet har varit lagets stora problem medan motståndarna Rögle verkligen har hittat offensiven. Det efter att ha gjort sex mål på Örebro och tre på Langnau. 
Vill Kölner vinna är det bara gå för det framåt.

Vad talar för ett överspel:
► Två lag som spelar väldigt svängigt och gillar fartfyllda matcher. 
Kölner har inlett försäsongen svajigt i försvarsspelet och har släppt min hela tretton mål på tre träningsmatcher. 
Rögle har varit enormt skickliga framåt och med nio mål på två matcher visar vilken offensiv kraft som finns hos skåningarna.
► Tysk hockey är väldigt målrik och lagen spelar gärna offensivt. Det är inte likt Sverige där defensiven har högre fokus utan i Tyskland är det mer tuta och köra så länge det bär. Därav blir dom inhemska matcherna oftast väldigt målrika och Kölner snitade 5,57 mål/match under förra säsongen.
► Rögle rör om i kedjorna och vilar försvarsjätten C. Schira bland annat. C. Abbott meddelar att han tolerarar misstag så länge det vill försökas och testas. 
Rögle går lite på vatten efter den fina inledningen av försäsongen och jag förväntar att ambitionen kan gå lite över spelarnas förmåga.
► Ett värdlag har inget att förlora och jag förmodar att fullfart och ge allt är dagens inställning. Att komma sist i sin egna turnering utan att vinna en enda match är inget drömscenario hos fansen.
Spelarna vet att spelet måste upp och mot ett Rögle som rör om i kedjorna bäddar för mycket misstag hos motståndarna.

Vad talar emot:
► Inget av lagen har egentligen något att speal för. Det är försäsongsturnering och Kölner hamnar sist i turneringen och Rögle är redan klara vinnare. Motivation och viljan kan lysa med sin frånvaro.
► Offensiven levererar inte hos tyskarna medan Rögle's defensiv imponerar. Tillsammans har lagen fyra matcher på kontot och bara en av dessa fyra har gått över linan 5,5 mål.

Två lag som åker mycket skridskor och ett Rögle som får allt att stämma i det offensiva spelet. 
Nu när det är turneringens sista match och sedan hemfärd förväntar jag mig att det blir ytterligare fokus på offensiven och att få göra mål. Lagens presterande spelare vill börja bygga självförtroende. 

  • 100% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback