Reklam

Köln - Hertha Berlin

26 februari 2016 at 00:30 - Fotboll, Tyskland - 1. Bundesliga
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: fredagen den 26:e februari
Tid: 20.30
Plats: RheinEnergieStadion, Tyskland
Då var det dags för den 23:e omgången i detta års upplaga av Bundesliga. Denna afton så står Köln mot Hertha Berlin på tapeten. Det är två lag som har chans på att få spela Europa nästa säsong. Den här matchen betyder därmed väldigt mycket för båda lagen och man kan vänta sig en härlig fotbollsmatch. De tre senaste mötena mellan lagen har slutat med två segrar för Hertha Berlin och en oavgjord match.

Hemmalaget Köln ligger för tillfället på en niondeplats i Bundesliga. De har lyckats spela ihop 29 poäng på de 22 omgångar som spelats. Köln har inte särskilt bra form då man bara vunnit en match på sina fem senaste försök. Bortalaget Hertha Berlin ligger på en tredjeplats i tabellen. De har spelat ihop 36 poäng och därmed är det små skillnader i tabellen. Hertha Berlin har bra form och har bara förlorat en enda gång på de åtta senaste matcherna.

Matchen 
Precis som i alla Bundesliga matcher så tror jag den här matchen kommer sprudla av målchanser. Därför tror jag att båda lagen kommer göra mål. Hertha Berlin är i bra form och även om dom spelar på bortaplan tror jag dom vinner matchen. Jag tror vi kommer få se ett Hertha Berlin som kontrollerar matchen och ett Köln som försöker kontra.

Matchodds 1X2
Alla odds är hämtade från bet365.com
Köln, 2.10

Oavgjort, 3.30

Hertha Berlin, 3.75

Mitt tips: Hertha Berlin vinner och båda lagen gör mål

Hertha Berlin är det lag som ligger högst av dom två i tabellen. Hertha Berlin är också i bra form och därför tror jag dom vinner denna match. Senaste mötet på Kölns hemmaplan gjorde båda lagen mål och så tror jag det blir även denna afton. Båda lagen lär vara taggade från tårna och därför tycker jag att detta spel är det bästa.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback