Reklam

Köping - Luleå: 2

4 februari 2020 at 19:05 - Basket, Sverige - Ligan
4 feb 2020 at 09:22 (Uppdaterad 4 feb 2020 at 21:49) 04/02
26
0
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 115,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365
Basketligan

Precis när man tänkte att jo, Köping är väl så bra då. Efter att man hela säsongen tänkt att det aldrig kan hålla, de har ju inte marginal för det. Precis då så började de förlora, och förlora lite mer, och de är nu nere på tredje plats i tabellen. Södertälje är fortfarande tre matcher bakom, men som Köping förlorar just nu kan de nog vara uppätna där också inom kort. De kommer nog sluta fyra i tabellen till slut ändå vilket är ganska mycket mer rimligt än när de ett tag var uppe i serieledning.

Luleå börjar stabiliseras

Mina förväntningar på Luleå inför säsongen var att de skulle vara ganska klart bäst. Så har det inte blivit men de har segat sig mot att bli mer och mer stabila och deras sex förluster ger dem just nu en andraplats i tabellen, två matcher bakom Borås.

Ser man till tabellplacering, Luleå är bara en match före Köping och Köping har hemmaplansfördel, så skulle värdet kanske vara på Köping här. Men Köping spelar just nu inte alls som ett topplag och det riktigt känns som att förtrollningen är bruten nu. Att de kommer börja prestera mer som ett mittenlag än som ett topplag och det är nog trots allt det som är verkligheten.

Jag tror att Luleå vinner ikväll, de är min favorit i matchen.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback