advert

Knowle/Melzer-Elgin/Zelenay

31 januari 2017 at 18:00 - Tennis, Challenger
7 apr 2017 at 15:25 07/04


Bra utbud av dubbelmatcher idag och vi fortsätter med den här matchen. Challengern i Quimper, Frankrike gäller och underlag är hardcourt inomhus.

Vi väljer österrikarna Knowle/Melzer här. Ett enkelt val. Knowle visade form förra veckan och är i grund och botten lite för bra för den här nivån. Melzer är definitivt för bra för den här nivån när det gäller dubbel men då han på grund av sitt långa uppehåll tappat sin singelranking väljer han att spela challengers just nu för att jobba upp sin ranking igen. Mycket samspelta sen tidigare och helt enkelt ett par som är för bra för den här typen av turneringar.

Inget jättesvagt motstånd på något sätt, men Elgin/Zelenay är ett rent challengerpar och ska inte riktigt räcka till kvalitetsmässigt här. Elgin överraskade stort förra veckan när han och Donskoy vann i Rennes. Han har kapacitet, Elgin men är ytterst ojämn och förlorar ofta tidigt i turneringar. Zelenay, som han har med sig här, får det svårare och svårare med åren och är inte längre mer än en medelspelare på denna nivå. De är inte särskilt samspelta och Zelenay har ofta problem med tempot inomhus.
Allt som allt, vårt par är klara favoriter och 1.83 är utan tvekan kanonbra.
  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback