Reklam

Knowle/Marray - Kovalik/Rosol

26 januari 2017 at 16:30 - Tennis, Challenger
7 apr 2017 at 15:24 07/04


Rullar ju på bra det här. 4 gångerpengarnamatchen satt inatt och träff på tre av fyra såhär långt. Bom enbart på Chiudinelli, som onekligen hade en del chanser att avgöra innan han föll i avgörande sets tiebreak.

Nu dagens första spel, och ett mycket intressant sådant. Challengerturneringen i Rennes är vad som gäller och underlaget är hardcourt. Vi väljer Knowle/Marray, två tidigare Grand Slam-titelvinnare i spelformen som visserligen inte håller den klassen längre, men för den här nivån är de riktigt bra. Två toppspelare på challengertouren som ofta är inne på atp-touren. De spelar båda väldigt snabb dubbel där de vill ta sig till nätet varje gång det ens är möjligt vilket passar ypperligt på det snabba inomhusunderlag som är i Rennes.
Motståndet? Inte särskilt starkt. Rosol är okej i dubbel när han spelar med en stark specialist men han är verkligen inte en spelare som själv bär ett par och han bryr sig egentligen måttligt om spelformen. Kovalik är ett rejält svagt kort. Bra i singel, men i dubbel är han direkt svag. Hans spel passar inte alls för spelformen och han gör inget för att komma runt det. Han spelar sitt singelspel, och det blir inte så bra i dubbel, helt enkelt. Både Kovalik och Rosol spelar sin dubbel från baslinjen och det har vi märkt i Rennes hittills under veckan, det går knappt att göra det på detta underlag. Man måste ta sig mot nätet och både Kovalik och Rosol är svaga nätspelare.
Alla spel kan gå fel, så är det, Kovalik/Rosol är så pass duktiga singelspelare att de absolut har en skrällchans här, men 1.80 på vårt par är utan tvekan fantastiskt och jag tycker man ska överväga ett maxspel. Omkring 1.40 är korrekt odds.
  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt
Feedback