Reklam

Kishan Hirani - Nigel Bond: 1

29 januari 2020 at 20:00 - Snooker, Ranking Events
28 jan 2020 at 21:52 (Uppdaterad 30 jan 2020 at 09:58) 28/01
19
+1
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 120,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bwin Spela nu hos Bwin
Nigel Bond hade en riktigt bra turnering i början december där han tog flera namnkunniga skalper i UK Championship. Spelet där har dock gjort honom klart övervärderad och jag tar chansen att gå emot.

Kishan Hirani kvalade in hit till German Masters efter segrar mot Sam Baird och Andrew Higginson. Det är bra gjort av en spelare av Hiranis kaliber, som haft en karriär som inte riktigt tagit fart. Säsongen har varit svag med bara 4 segrar på 12 turneringar.

Så varför då backa Hirani här? Jo, för att Nigel Bond är överskattad och värdet helt enkelt för bra på walesaren.

Nigel Bond gjorde en heroisk insats när han slog ut Luca Brecel, Gary Wilson och inte minst Judd Trump i UK Championship. Det här var dock snart två månader sedan och efter turneringen har han inte alls spelat så bra som under den där decemberveckan.

Torsk mot Robert Milkins och chanslöst spel mot Neil Robertson. Inkvalad här i Tyskland via vinster mot Liam Highfield och Jordan Brown. Det är ingenting som får mig att tro Bond ska vara prisad som en topp 32-spelare mot Hirani bara för det.

Hiranis spel mot Higginson i kvalet var riktigt lovande och om han bara har kunnat konservera den formen (matchen spelades innan jul) så har han alla chanser i världen att pressa Bond. Kanske kan han till och med skrälla? Jag tror det.

Det skiljer "bara" 14 platser på rankingen mellan dem (Bond 80, Hirani 94) och spelmässigt finns det ingenting som talar för att Bond ska vara så här stor favorit. Den 54-årige engelsmannen kan mycket väl vinna, men det skräller minst fyra gånger av tio i den här matchen.

Spelet är Kishan Hirani att vinna matchen. Den försiktige väljer +1,5 frame i handikapp (vinst även vid matchförlust 4-5).

  • Bra livebetting och odds
  • Många sportmarknader
  • Lättnavigerad och snabb sajt

Kommentarer

Feedback