Reklam

Kevin Krawietz/Andreas Mies - Alexander Bublik/Mikhail Kukushkin: 2

Matchcenter
22 januari 2020 at 02:40 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 15, Melbourne Park
20 jan 2020 at 09:03 (Uppdaterad 22 jan 2020 at 04:05) 20/01
29
0
Chans (1-2): 73-27%
Spelvärde: 153,90%
Lägsta spelbara odds: 3,70
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Australian Open. Underlag: Hardcourt.

De hade ett fantastiskt 2019, tyskarna Krawietz/Mies. Allt klaffade för dem, de spelade bra, och de hade ett fantastiskt flyt. Det gör att de börjar det här året med att vara tredjeseedade i Australian Open men jag kan ju säga såhär, de är inte ens i närheten av det nivåmässigt. De är inte ett av världens 10 bästa par. De är inte ett av världens 15 bästa par ens. Och de kommer rasa på rankingen den här säsongen, det är det inget snack om överhuvudtaget.

Tills dess kommer de vara otroligt övervärderade dessa tyskar och även om de troligen inte förlorar just den här matchen, man måste vara med och prova.

Kazakerna kan dubbel

Bublik/Kukushkin är inget ofarligt par. De har spelat lite tillsammans i Davis Cup och de är spelare som kämpar när de spelar dubbel. Jag tror inte de är ett dugg rädda för tyskarna här och en bra dag tror jag verkligen att den här matchen blir jämn.

Sen har tyskarna de överlägsna dubbelegenskaperna här och de satsar enbart på den här spelformen. Sånt brukar göra att matchen till slut väger över åt det paret men oddsen är hur man än vänder och vrider på det knasiga här och man måste prova en insats.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback