Reklam

Kärpät - Frölunda

9 februari 2016 at 17:30 - CHL
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: tisdagen den 9:e februari
Tid: 16:30 
Plats: Oulun Energia Areena, Finland
Då var det dags för final i Champions Hockey League. Det är Kärpät som tar emot ett formsvagt Frölunda i Finland. Frölunda har haft dålig form inför matchen mot Kärpät och man kommer till matchen med dåligt självförtroende. Kärpät å andra sidan har väldigt bra form och man kommer in med gott självförtroende till finalen mot Frölunda.

Kärpät har sett betydligt vassare ut än vad Frölunda gjort på senare tid. På sina tre sina tre senaste matcher har man två vinster och en oavgjord match. Till skillnad från Frölunda som har förlorat tre raka matcher i SHL. Tränare Roger Rönnberg i Frölunda får en svår nöt att knäcka om man ska lyckas vinna mot Kärpät i denna final.

 

Om matchen 
Förra årets tvåa Frölunda tror jag kommer få det väldigt svårt i denna match. Frölunda har spelat väldigt dåligt på den senaste tiden och man kommer få kämpa rejält mot Kärpät. Finnarna däremot har bra form och kommer köra med full spruta redan från matchstart. Jag tror matchen slutar 4-2 till Kärpät.

Matchodds 1X2
Oddsen är hämtade från bet365.com
Kärpät, 2.30

Oavgjort, 4.00

Frölunda, 2.60

Mitt tips: Vinst Kärpät

Som jag skrivit tidigare, Kärpät har bra form och Frölunda har dålig form. Det tror jag kommer bli avgörande i denna final och jag tror Kärpät vinner matchen. Frölundas försvarsspel har sett virrigt ut det senaste och det kommer Kärpät att utnyttja.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback