Reklam

Karlskrona - Luleå HF

25 februari 2016 at 11:19 - Hockey, Sverige - SHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Högt odds på tabelljumbon

Matchstart 19:00 i ABB Arena Karlskrona

Karlskrona har haft en tuff debutsäsong i SHL och det har inte blivit många trepoängare. Närmare bestämt fem stycken på 46 matcher. Däremot har laget sett bra mycket bättre ut de senaste veckorna jämfört med hur det sett ut resten av säsongen. Det är ett nytt Karlskrona som verkar ha fått en riktigt energikick i samband med tränarbytet. Förmodligen var det vad som behövdes för att bryta den dåliga trenden.

Luleå ligger på en tredjeplats, ett poäng före Linköping och två poäng före Färjestad. Det är otroligt jämt i toppskiktet av tabellen och varje poäng är givetvis oerhört viktigt. Luleå vann senaste matchen mot Örebro med övertygande 7-0. Det var inget snack om saken, Örebro hade inte chans och kom aldrig riktigt in i spelet.

Jag tror på Karlskrona ikväll. Dom vill fortfarande visa att dom klarar av att ta sig an topplagen i SHL. Det blir förmodligen en tuff och jämn match och för att Karlskrona ska kunna vinna måste de våga äga pucken. Luleå kommer förmodligen att gå hårt och spela lite mer offensivt än vad vi är vana vid att se. Det gäller att utnyttja detta för Karlskrona och backarna måste slå långa pass som sedan leder till snabba kontringar.

Matchodds 1X2

Karlskrona, 3,95
Oavgjort, 4,70
Luleå, 1,69

Spelar man på Karlskrona har man chans att vinna nästan fyra gånger pengarna. Ett tokhögt odds med tanke på att Karlskrona faktiskt sett riktigt bra ut de senaste. Spelvärt odds på en match som kommer vara riktigt underhållande att följa.
  • 100% upp till 2500 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt
Feedback