Reklam

Karlskrona HK - Timrå: 2

Matchcenter
5 apr 2018 at 20:40 (Uppdaterad 6 apr 2018 at 21:50) 05/04
95
0
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 104,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss:
Betway Spela nu hos Betway
45 miljoner i tv-avtal står på spel och jisses vilken sjunde och direkt avgörande match vi bjuds på. Timrå har hämtat upp 1-3 till 3-3 i matcher och nu är det en enorm press på Karlskrona att rädda upp situationen. Tveksam att Karlskrona klarar det.

0-1 blev 1-1, 1-2 blev 2-2, 2-3 blev 3-3 och slutligen 4-3 till Timrå i match sex. 
En oerhört imponerande bedrift som Timrå lyckades med och nu har laget kommit ikapp i matchserien och har allt att vinna i den sjunde och direkt avgörande matchen.
Karlskrona har tappat en ledning som såg så stabil och säker ut. Nu blir det hemmamatch och pressen är enorm på hemmaspelarna!

Vad talar för:

► Timrå har ingenting att förlora medan Karlskrona har allt att förlora. Ett tv-avtal på 45 miljoner står på spel och kanske en fråga om Karlskrona's fortsatta existens som elitklubb. 
Det här är en match Karlskrona inte får förlora och det vet Timrå om. Timrå med spelare som J. Dahlén älskar den här sortens matcher. Laget var uträknade efter 1-3 och stal match fem och vände tungt i match sex. 
Det är ett enormt psykologiskt övertag för gästerna.
► Målvaktskampen. Timrå's målvakt H. Haukeland har klivit fram från match fem som den jätte han var när han spelade upp Leksand till SHL för två säsonger sedan. Han är blivit en jätte medan Karlskrona's målvakter J. Jönsson och J. Holmqvist har börjat svajat rejält. 
► Fyra av sex matcher har vunnits av bortalaget. 2-1ot, 0-1, 2-5, 2-4, 1-3 och 4-3. 
Det är ett tydligt tecken att båda lagen inte vill vara det spelförande lag man automatiskt blir på hemmais utan vill förlita sig på noggrannhet och försvarsspel.

Vad talar emot:

► Rutinen finns hos Karlskrona. Laget har spelat mycket kvalspel genom åren och har haft ett positivt utfall. Det är något som väger över för hemmalaget.
► Karlskrona är ett bättre hockeylag. Laget har flera tongivande spelare som M. Guter, M. Paulsson och K. Komarek som kan avgöra matchen på egen hand.
► Hemmaplan. Den är trots allt risk att vara en avgörande faktor. Karlskrona kommer ha en sjätte utespelare genom matchen. Förutsatt att det inte vänder mot laget och publiken vänder sig mot det egna laget.

J. Dahlén kommer bära fram sitt Timrå i det här mötet. Han om någon älskar denna situation och hela Timrå är på väg att göra en bragd med tanke på förutsättningarna inför säsongen och i det stundande kvalet. 
Som sagt, medelpadingarna har allt att vinna!

 

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter

Kommentarer

Feedback