Reklam

Karlskrona HK - Malmö IF: 2

Matchcenter
6 januari 2018 at 18:00 - Hockey, Sverige - SHL
5 jan 2018 at 01:03 (Uppdaterad 7 jan 2018 at 16:01) 05/01
88
0

Chans (1-X-2): 30-22-48%
Spelvärde: 110,40%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 5/10
Hit/Miss: 3-6
Bethard Spela nu hos Bethard
Ska jag verkligen gå emot Karlskrona för 3e reken på rad, efter att de gäckat mig genom sina upphämtningar mot både Brynäs och Linköping? Men det finns inget tvivel, jag tycker fortsatt att laget inte räcker till och rankar dem som lag 14, och när vi bjuds på så fina utgångsodds som Malmö fått, mellan 2,30-2,35 finn det ingen tvekan. Malmö spelas rak 2a till 2,30 Bethard.

Ett totalt ras för Karlskrona under torsdagskvällen hemma mot HV71 som rann iväg till hela 2-6. Innan dess hade man ändå gjort en bra insats mot Linköping där man hämtade upp ett 2-0 underläge. Dessförinnan bjöds man in i matchen av Brynäs på hemmaplan, då var det 1-4 i baken, och allt pekade på ännu en förlust för KHK. Där blev det ändock 4-5 efter straffar, men berodde nog mer på Brynäs sätt att slutföra matchen än KHKs skicklighet.

Talar för Malmö:

  • Laget är klasser bättre än Karlskrona i grunden
  • Oddset är på tok för högt utgångsodds, med tanke på att HV71 fanns mellan 1,85-1,95 i torsdags. Malmö är inte mycket sämre än HV71 just nu, oddset bör definitivt vara i samma spann.
  • Malmös form är på topp, trots flertalet avbräck som laget haft ett längre tag är man seriens näst formstarka lag, 5 raka segrar talar sitt! OCH 6!! raka bortasegrar säger också väldigt mycket om formen!
  • Karlskrona är inte bara formsvaga, 6 poäng på 6 senaste, de är även hemmasvaga, 6 segrar på 18 försök.
  • Spetsen och bredden hos Malmö är bättre och jämnare. I KHK finns egentligen bara Mattias Guter, Joel Kellman och Joachim Rohdin som kan producera just nu. Malmö har åtminstone 3 femmor som alla kan avgöra en match, men toppar i Rakhshani, Miele, Görtz, Händemark och Alvarez för att nämna några.

Talar mot spelet:

  • Skadelistan i Malmö har varit lång, och är fortfarande med ett antal spelare borta. Nu utgick Rhett Rakhshani mot LHC, och är ett stort ? här. Jag anser ändå att oddset ska ner betydligt, oavsett hans närvaro eller inte, även om han givetvis är mycket viktig
  • KHKs upphämtningar mot både Brynäs och Linköping är starka, de bör ha fått med sig lite boost på det, och har för bara några omgångar sedan besgrat både Örebro och Skellefteå hemma. Får man till defensiven så kan man störa ut Malmö

Inget snack om att oddset är för högt just nu, oavsett skadan på Rakhshani så ska Malmö vara mycket större favoriter än man är. För drygt en månad sedan stal KHK en seger i Malmö Arena med 4-2. Med tanke på Malmös form, och starka bortafacit så är det här mer mot låga 2,00, kanske under t o m med nästintill ordinarie manskap. 2an på Malmö synas direkt till fint odds hos Bethard 

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback