advert

Karlskrona HK - Brynäs IF: 2

Matchcenter
23 november 2017 at 19:00 - Hockey, Sverige - SHL
23 nov 2017 at 00:40 (Uppdaterad 23 nov 2017 at 21:12) 23/11
64
0

Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 120,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-3
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Ett av seriens absolut svagaste lag möter Brynäs som är på gång. Ett bortalag som plockade poäng borta mot formtoppade Linköping och har poäng i två raka matcher.
Möter nu ett Karlskrona som inte alls rosar marknaden och inte heller trivs mot Brynäs. Tre förluster på dom fyra senaste mötena och säsongens första batalj resulterade i en Brynässeger.
Jag förväntar mig ett bortalag som fortsätter på sin melodi och skickar Karlskrona längre ner i tabellen.

Vad talar för:
► Spelet börjar sätta sig för Brynäs. Efter tränarbytet börjar nu äntligen T. Sjödin få ordning på manskapet. Matchen senast mot Linköping gav en rejäl gnutta mersmak trots förlust 3-4 efter övertid. Seger dessförinnan mot starka Malmö så laget är verkligen på rätt väg.
► Dom produktiva spelarna har kommit igång. A. Palushaj har gjort mål i tre raka matcher och visar vad han är där för att göra. Ledande spelaren J. Blomqvist visar inställning och gör poäng. K. Clarke levererar och spelet i egen zon ser mycket bättre ut.
► Elva hemmamatcher och fem förluster. Det är facit för Karlskrona som är seriens tionde bästa hemmalag och har två vinster på lagets fyra senaste hemmamatcher. Segrarna mot Djurgården senast och innan dess på hemmaplan stavas J. Jönsson. Annars är segrana på hemmais inget som imponerar nämnvärt.
► Head to head. Ett möte under säsongen och där vann Brynäs med 3-1.
Annars har Brynäs tre segrar på lagens fyra senaste möten.
Trots Brynäs svaga tabellplacering är laget imponerande seriens andra bästa lag i boxplay. Hela 86,27% och att då möta Karlskrona som är seriens åttonde bästa lag i powerplay är mycket vunnet.

Vad talar emot:
► Bortaplan för Brynäs. Fyra raka förluster på resande fot och endast tre segrar av tio försök.
► Karlskrona tog en stark seger senast och lagets försvarsspel fortsätter visa struktur och sammarbetsvilja tillsammans med ett starkt målvaktsspel. 
► Första målet. Brynäs föll tungt och ärofyllt mot Linköping senast och tappade ledningen tre gånger om. 1-0, 2-1 och 3-2. Gör Karlskrona ledningsmålet kan Brynäskillarna tappat sjävförtroendet och spela helt emot gameplan.

Ett Brynäs som verkligen är igång. Laget kliver in i matchen som underdogs och det är något som spelarna behöver. Att inte vara favoriter mot mina ögon seriens sämsta lag bådar gott och Brynäs har trots sina skadeproblem ett av SHL's bästa manskap. 
Får laget upp effektiviteten och spelet som i dom två sista matcherna är mycket vunnet och Karlskrrona ska besegras.

  • Bra utbud
  • Snabba utbetalningar
  • Nya erbjudande varje vecka

Kommentarer

Feedback