Annons

Karen Khachanov - Marc-Andrea Hüsler: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
1 november 2022 at 21:25 - Tennis, ATP
Court Central, AccorHotels Arena
1 nov 2022 at 16:25 (Uppdaterad 1 nov 2022 at 23:20) 01/11
75
+1
Chans (1-2): 67-33%
Spelvärde: 105,19%
Lägsta spelbara odds: 1,49
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
När det i morse låg på runt 1,45, då fanns det inget spelvärde här. Nu några timmar senare är oddset klart högre och nu är värdet där.

Jag kan tycka att folk lite grann missat att det är klasskillnad här. Det är egentligen hela grunden till spelet.

Khachanov just nu rankad 19 efter en lite återhämtning på senare tid. Han ska bara vara en topp-20-spelare. Så bra är han. I sina bästa stunder till och med bättre.

Husler har under flera år varit en bra challengerspelare men en ojämn sådan. För några veckro sen vann han sin första atp-turnering och han är nu etablerad på atp-touren med sin ranking på 61 i världen. Är han bättre än så? Knappast skulle jag säga. Då får han nog visa mer först. 

Husler slog Sinner igår och det är väl egentligen där jag tror folk hamnar lite snett. En jättebra vinst på papperet, men hur svag var inte Sinner? Han rörde sig bedrövligt och spelade därefter. Jag tror inte man ska lägga mycket vikt vid den matchen.

Khachanov släppte endast två gem till Baez igår. Baez har klappat ihop så smått senaste månaderna så den vinsten säger inte heller något i sig, men man måste notera hur bra Khachanov såg ut. Det andades form lång väg.

Jag tror inte Husler har någon stor formfördel, och då ska så klart det faktum att Khachanov i grunden är överlägsen avgöra. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback