Annons

Karen Khachanov - Jack Draper: 1 - Speltips & Rekar

2 september 2022 at 20:00 - US Open
1 sep 2022 at 11:19 (Uppdaterad 3 sep 2022 at 05:34) 01/09
79
0
Chans (1-2): 52-48%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Bland det svårare som finns det här. En spelare som är bättre än den andra, men där den sämre spelaren precis stått för en stor skräll. Ofta blir den sämre spelaren övervärderad. Så också här.

Khachanov får väl snart ses som en konstant underpresterare. Så hög kapacitet men han ligger numera alltid och skvalpar mellan 20 och 30 i världen. Om det är att skvalpa kan väl kanske diskuteras. Man är rätt vettig på tennis om man är rankad mellan 20 och 30 i världen. Men Khachanov har varit topp-10 tidigare. Så bra var han inte då. Han är definitivt inte så bra nu. Men med det spel han har inom sig ska han vara runt eller innanför 20-strecket på rankingen. Det är han inte alltid. Men, i grunden, en riktigt bra spelare.

Och så har vi Draper som via fint spel på challengertouren blivit rankad så högt som 50 i världen just nu. Han har lyckats etablera sig snabbt på atp-touren också så det är inte enbart att han mjölkat poäng på challengertouren. Han slog Auger-Aliassime i förra omgången. En otroligt fin seger rankingmässigt men man måste säga det, Auger-Aliassime floppar väldigt ofta i de större turneringarna och han är svag för sin ranking. Det är en bra seger, men man ska inte överdriva den alls.

Inga inbördes möten så inget att gå på där. Man får lite grann välja om man går på spelstyrka eller på Drapers vinst i förra omgången. Jag går hårdare på spelstyrka och därför är Khachanov min knappa favorit i matchen. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback