Reklam

Karen Khachanov - Daniil Medvedev: 1

Matchcenter
11 augusti 2019 at 00:10 - Tennis, ATP
Central, Uniprix Stadium
10 aug 2019 at 08:03 (Uppdaterad 11 aug 2019 at 01:33) 10/08
247
0
Chans (1-2): 48-52%
Spelvärde: 134,40%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Montreal. Underlag: Hardcourt.

Nu tror jag att de flesta tennisspelare bryr sig ganska lite om oddsen. De smygkollar nog mer än de vill erkänna för att veta vilka chanser de anses ha, men överlag så, de bryr sig nog ändå måttligt. Tur det kanske, för Khachanov hade väl annars undrat vad i hela världen han ska göra när det inte hjälper att ha gjort det han har den här veckan för att åtminstone ges en rejäl chans mot en jämnbra spelare.

Världsåttan Khachanov mot världsnian Medvedev. Två jämnåriga ryssar som följt varandra genom hela karriären såhär långt. Khachanov var ett tag klart för men Medvedev kom ikapp och har varit klart bättre i år då Khachanov haft det struligt. Nu är dock Khachanov tillbaka efter sitt strul, bland annat med materialet, och när Khachanov nu är i form, aldrig att Medvedev ska vara en sån här favorit. Matchen är fullkomligt vidöppen.

1-1 i inbördes möten på professionell nivå. Jämna matcher båda gångerna. Hur det ser ut totalt sett med juniormatcher och så vidare vet nog bara de själva om ens de, men någonstans så tror jag ju att Khachanov kanske har ett litet mentalt övertag av att han nästan alltid varit den lite bättre av dem.

Medvedev har vunnit sina matcher otroligt enkelt under veckan. Khachanov har behövt kämpa mer, men så har han också haft en tuffare väg fram.

Otroligt bra odds. Mitt korrekta odds här är under 2,10. 

Högst hos Bethard. 100% bonus upp till 1000 kronor där.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback