Reklam

Kanada - New Zeeland: Half time/Full time: X/1

Matchcenter
15 juni 2019 at 21:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Stade des Alpes (neutral)    Yoshimi Yamashita
12 jun 2019 at 16:38 (Uppdaterad 15 jun 2019 at 22:54) 12/06
29
0
Chans: 27%
Spelvärde: 113,40%
Lägsta spelbara odds: 3,70
Units: 3/10
Hit/Miss:
888sport Spela nu hos 888sport
Dam-VM

Att Nya Zeeland är ett defensivt lag som kan stänga matcher visste vi redan men sättet man stängde ner Nederländerna på var ändå imponerande. För Nederländerna fick många chanser men det var inte många som kändes direkt farliga eller som var på mål. Lite synd att man inte höll hela vägen men resultatet var rättvist.

Kanada hade förvånansvärt stora problem med att få in bollen i mål mot ett hårt kämpande Kamerun som stundtals såg riktigt förvirrade ut. Kanada borde gjort fler mål mot det laget men som jag sa innan så är Kanada ett sådant där stabilt tråkigt lag som vinner matcher med 1-0 och är nöjda med det. Kanada kommer dock behöva höja sig spel om man ska få med sig 3 poäng härifrån. Jag var inte imponerad av Kanada innan och jag blev helt klart inte mer imponerad av det jag såg mot Kamerun.

Det enda som egentligen talar för att Kanada ens gör mål här är att Sinclair sällan går mållös två matcher i rad. Hon har ett målsnitt på 0,63 i landslaget och nu har hon två matcher i rad utan mål, det blir inte en tredje. Att det kommer sitta långt inne och att Nya Zeeland kommer sälja sig lika dyrt som en märkesprodukt är givet så därför kommer jag köra på samma tips som senast på Kanada, där jag var så nära att det först registrerades innan det rättades till. Kryss i halvtid och slutligen seger för Kanada. 4,20, superbra!

  • 500% upp till 600 SEK i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback