Reklam

Kalmar - Malmö FF: 2

Matchcenter
1 september 2019 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Guldfaageln Arena
30 aug 2019 at 00:37 (Uppdaterad 1 sep 2019 at 16:50) 30/08
93
+2
Chans (1-X-2): 15-25-60%
Spelvärde: 111,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-5
Betsson Spela nu hos Betsson

Nyckelfaktorer:
- Malmö ligger för tillfället på en fjärdeplats, måste vinna denna matchen
- Kalmar riktigt svaga senast mot IFK Göteborg
- Malmö fick en “lätt” match i returen i Europa League (Torsdag)
- Avstängningar på viktiga spelare för båda lagen

Malmö FF fick en lugn returmatch i Europa League där man vann med 0-1 där man vilade flera viktiga spelare samtidigt som man spelade av matchen på ett energisnålt sätt.
Malmö placerar sig för tillfället på en fjärdeplats i Allsvenskan vilket innebär att de skulle missa Europaspel nästa säsong vilket skulle vara ett oerhört fiasko. Så detta blir något av en måstematch för dem där det inte har råd med något annat än vinst. Matchen spelas på naturgräs vilket är bra för Malmö och Rosenberg lär därmed starta matchen.
Malmö har två avstängningar till matchen Christiansen och Bengtsson där Christiansen är ett stort avbräck. Traustason som klev av mot Djurgården ska ha varit en säkerhetsåtgärd och förväntas spela.

Kalmar har gjort en riktigt dålig säsong och man är för tillfället två poäng från kvalplats. Spelet har verkligen inte sett bra ut under Magnus Pehrsson och senast mot IFK Göteborg var  det inte mycket som stämde. Kalmar har ingen offensiv idé alls och när de har bollen verkar de inte veta vilka löpningar som kommer tas eller vilka passningsalternativ som finns. Det är långa inkast, fasta situationer och långa chansbollar som skapar de farligaste lägena. Vilket märks i statistiken också där Kalmar gjort 17 mål på 21 matcher som är lägst i serien. Men det är på försvarsspelet fokuset ligger. Laget ligger lågt med många spelare på rätt sida de gör de bra men frågan är om de klarar av att stå emot ett desperat Malmö?
Rasmus Elm är det väldigt kring ifall han kommer spela. Han var med på bänken mot IFK Göteborg men hoppade inte in. Han kommer vara oerhört viktig i kampen för de Allsvenska kontraktet och man bör inte vara så villiga att chansa med honom mot Malmö då de inte är mot Malmö som man har störst chans till poäng. Rafael är avstängd för Kalmar i denna matchen

Sammanfattningsvis kommer det vara ett väldigt lågt stående Kalmar som kommer att kämpa hårt för att hålla nollan medans Malmö måste gå för tre poäng för att hänga på i guldstriden och platserna för Europaspel nästa år. Om Malmö får hål på Kalmar kommer de sannolikt få en ganska bekväm match. Lite frågetecken kring hur lidande Malmös offensiv blir utan Christiansen men bedömer det ca 60% chans till vinst för Malmö och hittar därmed spelvärde på raka 2an till 1,86.

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback