Reklam

Kalmar - Hanhals: 1

2 december 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
2 dec 2018 at 12:24 (Uppdaterad 2 dec 2018 at 18:34) 02/12
44
0
Chans (1-X-2): 54-20-26%
Spelvärde: 113,40%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 6/10
Hit/Miss: 7-5
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Kalmar är inne i en fas där man måste plocka viktiga poäng inför avslutningen. Man möter idag ett formtoppad Hanhals och känslan från början är kanske att man ska avstå. Jag kan dock inte hålla mig och tror återigen på Kalmar här.

Kalmar tycker jag har presterat under sin förmåga den här säsongen. På pappret har nykomlingarna ett väldigt bra lag och ingen skulle nog heller bli förvånad ifall man var ett av lagen i allettan. Nu ser det dock väldigt mörkt ut efter att ha varit alldeles för ojämna under hela säsongen. Man blandar riktiga toppinsatser med riktiga bottennapp och det håller såklart inte i längden. Idag möter man ett formtoppat Hanhals och känslan från början är väl att man borde avstå alternativt spela på gästerna, men jag tror så fruktansvärt mycket på Kalmar som lag om man bara får ihop det. Hanhals är bra, men har en tunn trupp och har länge spelat på sin högsta nivå. Det känns som att en förlust ligger nära efter många matcher där man spelat prickfritt. Lustig tanke kanske, men så är det. Vi fortsätter alltså att spela på Kalmar idag. 

Talar för spelet

  • Potentialen som finns i Kalmar är stor. Man har ett grymt lag på pappret som spelat under sin förmåga. Hanhals har ett lite sämre lag, men har presterat. Det finns så mycket mer att hämta hos Kalmar. 
  • Den offensiva styrkan i Kalmar är grym. Det är sällan Kalmar inte gör många mål och på slutet har det sprutat in mål framåt. 
  • Kalmar är ett hemmalag och det är där man är som bäst. Kan spela kontrollerat och det är nog det som behövs för att få ordning på den allt som oftast skakiga defensiven. 

Talar emot spelet

  • Försvarsspelet i hemmalaget har inte varit på topp samtidigt som målvakterna inte hållit den höga nivå som man borde kunna göra.
  • Hanhald har toppform och fortsätter att vinna. Senast slog man tillbaka Dalen och det vara bara ett lag i raden som fått stryk av succélaget från Kungsbacka.

Kalmar är som bäst på hemmaplan och måste börja vinna. Tycker formen pekar lite uppåt och får man bara ordning på det defensiva idag så vinner man. Jag testar Kalmar att vinna under ordinarie tid till oddset 2.10 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav
Feedback