Reklam

Kalmar - GIF Sundsvall: Under 2,5 Mål

Matchcenter
21 juli 2018 at 18:05 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Guldfaageln Arena
21 jul 2018 at 11:09 (Uppdaterad 21 jul 2018 at 19:59) 21/07
16
0
Chans (över-under): 42-58%
Spelvärde: 105,56%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss:
Expekt Spela nu hos Expekt

Två lag som har överraskat positivt den här säsongen ställs mot varandra idag, jag pratar förstås om Kalmar och Sundsvall. Kalmar har varit otroligt starka på hemmaplan och gick på uppehåll som obesegrade efter fem matcher. Dock bröts den sviten direkt i första matchen efter uppehållet mot Djurgården, där stockholmarna tog en 0-1 seger. 

Sundsvall tippades av många som en nedflyttnings kandidat den här säsongen, men de har verkligen motbevisat alla och stått för en underbar fotboll. Lagkaptenen Linus Hallenius har efter några tunga säsonger lyft sig rejält både spelmässigt och målmässigt. Han är lagets bästa målskytt och även assistkung. Negativt för Sundsvall är att Romain Gall blivit såld till Malmö. Gall som varit en nyckelspelare i det offensiva spelet. 

Speltips:

Kalmar gjorde ingen bra match offensivt mot ett defensivt starkt Djurgården senast och åkte på en förlust. Idag kan man direkt reparera förlusten med en seger över Sundsvall. Sundsvall som bara gjort ett mål på de senaste fem matcher inkl två träningsmatcher. Det har dessutom bara blivit en vinst på dessa fem. Kalmar kommer från en förlust och det gör även Sundsvall så därför kan vi vänta oss två fokuserade lag som inte kommer bjuda på så mycket defensivt. Sundsvall trivs med att hålla i bollen och det gör även Kalmar på hemmaplan, därför tror jag på en målsnål match. Jag spelar under 2.5 mål till 1.82 hos Expekt.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback