Reklam

Kalmar FF - Örebro: 1

Matchcenter
25 april 2021 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Guldfaageln Arena
23 apr 2021 at 12:37 (Uppdaterad 25 apr 2021 at 16:52) 23/04
9
0
Chans (1-X-2): 55-30-15%
Spelvärde: 132,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-0
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook

Kalmar har inlett årets allsvenska säsong något hoppfullt sett till hur illa det gick förra året. Kan förstå att i den första matchen mot Östersund var nervöst med ny tränare bakom rodret och det sargade självförtroendet som hängde kvar sedan 2020. Match nummer två spelades mot Degerfors på bortaplan, förutom att de vann gjordes det med trygghet och lugn bland spelarna på planen där de skapade överlägset flest chanser med hela 7 skott på mål. Det finns saker att förbättra, men känns som att Rydström har haft en bra påverkan på laget direkt.

Få reda på mer information om matchen i vårat matchcenter!

Örebro föll stenhårt och blev totalt överkörda siffermässigt i senaste omgången mot Östersund. Men trots att de blev utklassade skapade de en del framåt, men de kunde inte förvalta sina chanser. Jag tippar att de fortsatt kommer att ha det svårt att ta poäng borta i årets Allsvenskan. Majoriteten av poängen kommer att tas hemma på Berhn Arena. För deras första bortamatch för säsongen ger inte särskilt mycket hopp inför deras nästkommande matcher på bortaplan.

Jag tippar därför att Kalmar tar med sig alla poängen från mötet. Det ser mer harmoniskt och positivt ut i laget. Dessutom oerhört viktigt att de har kommit igång med målskyttet, även om det var på straff. Med Örebro som går in i matchen utan att ha gjort ett mål ännu och släppt in fem ser det väldigt tungt ut.

  • Spela för 100 kr och få gratisspel värt 100 kr!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback