Reklam

Kalmar FF - IFK Värnamo: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
27 juni 2022 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Guldfaageln Arena
22 jun 2022 at 11:27 (Uppdaterad 27 jun 2022 at 20:57) 22/06
22
0

Rak etta i allsvenska comebacken

Chans (1-X-2): 56-27-17%
Spelvärde: 105,84%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-0
Betsson Till Betsson

Att möta Kalmar FF på Guldfågeln är en svår uppgift för alla lag, men särskilt för Värnamo som bara skrapat ihop fyra poäng på fem bortamatcher. Poängen har kommit mot bottenkollegan Helsingborg och mittenlaget Mjällby. Två matcher som spelats på naturgräs, något som Värnamo är bekväma med. Man gillar helt enkelt inte när det går för fort.

Guldfågelns matta är en snabb hybrid vilket kan ställa till det för bortalaget. Kalmar har i alla fall lyckats ställa till det mot både Djurgården och Hammarby där man rättvist tagit trepoängare. Nu väntar en klart sämre motståndare och det är dessutom Smålandsderby vilket borde locka extra publik.

Det finns en hel del utropstecken i Kalmar den här säsongen. Oliver Berg har visserligen inte producerat samma målsnitt som förra säsongen men får sägas vara lagets bästa spelare. Och 20-åriga Isak Jansson har gjort en kanonsäsong vilket gjort att Malmö FF visat intresse för mittfältaren. Janssons kontrakt går ut sista juli så oavsett vad som händer är det viktigt att han gör en bra match här. Dessutom har man en av ligans absolut bästa tränare i Henrik Rydström.

Raka ettan ska vara ett bra spel här till nästan dubbla pengarna.   

  • 100kr gratisspel i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback