Reklam

Kalmar FF - Hammarby: x

Matchcenter
23 maj 2021 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Guldfaageln Arena
21 maj 2021 at 11:28 (Uppdaterad 23 maj 2021 at 16:56) 21/05
8
0
Chans (1-X-2): 25-50-25%
Spelvärde: 175,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 9/10
Hit/Miss: 2-1
Betsson Spela nu hos Betsson

Det blev Rydströms och Kalmars första förlust i senaste omgången när de besökte Malmö. Inte så oväntat kanske med tanke på att trots den positiva säsongsinledningen att det borde brista snart. De var ju det enda laget i Allsvenskan som hade gått utan förlust. Men ingen skam i att förlora på bortaplan mot de svenska mästarna. Det råder stor skillnad i kvalité mellan lagens trupper. Kalmar gjorde ingen dålig match, men hemmalaget pressade bra och då kom misstagen för gästerna.

Bajen spelade en av sina viktigaste matcher för säsongen i söndags mot Djurgården. Det känns rättvist med att matchen slutade oavgjort då det var jämnt sett till bollinnehav och målchanser. Nyförvärvet Selmani såg till att hålla sig framme när det endast återstod nio minuter av ordinarie tid och kvitterade till 2-2. Det dröjde sju matcher, men nu är han igång och med en redan stark offensiv ser det nu riktigt bra ut. Problematiskt är det bakåt, men kan de hålla bollen högt upp i planen ska de kunna hitta lösningar.

Fler odds och marknader på matchen mellan Kalmar FF - Hammarby hittar du här!

Jag tippar att Kalmar som gjorde det bra mot Malmö tar ett poäng här. För Hammarby har det problematiskt att spela på gräs och dessutom förlorat på underlaget två gånger tidigare i mötena mot AIK och Malmö. De är såklart två mycket bättre lag än vad Kalmar är, men de har hållt jämna steg med alla lag som besökt dem i inledningen av säsongen.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback