Reklam

Kalmar FF - Elfsborg: (AH: 0,0) 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
24 juli 2022 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Guldfaageln Arena
21 jul 2022 at 19:44 (Uppdaterad 24 jul 2022 at 19:26) 21/07
14
0

Allsvenskan

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 42-33-25%
Spelvärde: 113,22%
Lägsta spelbara odds: 1,60
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-0
Bet365 Till Bet365

Känns bekvämt att spela Kalmar FF den här helgen mot Elfsborg som varit i Norge och spelat europeisk cupmatch i veckan. +0 asian hcp till runt 1,90 är taget. Den med lite mer balls plockar den raka.

Två lag som skuggar varandra i Allsvenskan möts denna söndag på Guldfågeln Arena. Vilket lag hakar på topplagen? Jag får feeling för KFF här.

Elfsborg har fin statistik med sig från Kalmar på slutet så det här med att underlaget skulle spela större roll stryker vi direkt.

Däremot så har rådande cupspel större påverkan där laget har ett dubbelmöte med Molde från Norge. Fyra matcher på 11 dagar är ändå lite småtufft om man räknar in allsvenska matcherna, och rotation lär krävas.

Kollar på matchen i Molde nu och norrbaggarna har gett Elfsborg en riktig åktur och har dessutom vänt matchen till 3-1. Tunga huvuden och ben nu och det borde bli lite rotering på en del positioner kan tyckas.

Kollar vi på Rydströms gäng så är självförtroendet i hemmaspelet på topp efter 3 vinster och en oavgjort på slutet i Allsvenskan. Nu har laget även tagit in Sebastian Nanasi på lån från Malmö FF vilket bör stärka laget en del.

Tycker Kalmar FF imponerade senast på Freinds Arena mot AIK men fick trots ribbskott och stundtals riktigt bra spel åka hem med en förlust. Med lite effektivitet hade det blivit minst en poäng och det är något vi hoppas på som kan jämna ut sig mot Elfsborg lite. Papa Diouf hoppade in och såg pigg ut så vi får se om Rydström gör några förändringar för att få till det där lilla sista som behövs för att haka på i toppen.

Om vi till sist kollar till boråsarnas bortaspel den här säsongen blir man inte så imponerade. Endast en vinst som kom mot ett bedrövligt Degerfors. Annars pekar formkurvan nedåt med två förluster och två oavgjorda på slutet i seriespelet.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback