Reklam

Kalmar - AIK: Över 2,5 Mål

Matchcenter
6 juli 2019 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Guldfaageln Arena
2 jul 2019 at 11:30 (Uppdaterad 6 jul 2019 at 17:07) 02/07
74
0
Chans (över-under): 45-55%
Spelvärde: 119,25%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-1
Unibet Spela nu hos Unibet

Nyckelfaktorer:
- Kalmar FF har inte gjort mål på sina två senaste matcher
- AIK har inte gjort mål på sina två senaste matcher
- Kalmar har gått under 2,5 linan 9(!) senaste matcher
- AIK har gått under 2,5 linan de 5 senaste matcherna
- Kalmar FF har gjort mål i alla hemmamatcher denna säsongen förutom i premiären.

De ovannämnda nyckelfaktorer talar såklart för att det blir en målsnål match här. MEN, eftersom båda lagen inte har gjort mål i någon av sina två senaste matcher läggs troligtvis det mesta fokuset på anfallsspelet på träningarna i veckan. För en storklubb som AIK sätter det press på Norling att få igång anfallsspelet. I de senaste matchen har Goitom fått startat också vilket gynnar anfallsspelet. AIK har inte råd att tappa många fler poäng heller ifall det ska vara kvar i toppen av tabellen.

Kalmar har haft en märklig säsong. Spelat ganska bra men inte fått med sig resultat och spelat dåligt och fått med sig resultat. Nu senast såg det tungt ut mot Djurgården och utan flera jätteräddningar av  Hägg Johansson i målet hade det blivit fler mål i baken.
Det kommer inte vara någon jättevärme heller till denna matchen som det var i de flesta matcherna förra omgången som säkert hade påverkan till att bara en match gick Ö2,5-linan.

Sammanfattningsvis bedömer jag det troligt att de kommer vara två lag som kommer att prioritera anfallsspelet mer i denna matchen än vad de gjort senaste. Tycker marknaden ligger fel och Ö2,5 både ligga på ca 45% chans.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback