Reklam

Kallinge - Tyringe: (AH: -1,5) 1

7 november 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
7 nov 2018 at 11:32 (Uppdaterad 8 nov 2018 at 21:10) 07/11
51
0
Chance (1-X-2) including handicap: 70-0-30%
Spelvärde: 119,70%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss: 5-1
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Jag kommer även att blicka ner emot den södra serien där topptippade Kallinge tar emot Tyringe. Hemmalaget som gått aningen sämre än förväntat, men verkar nu ha hittat lite mer rätt i sitt spel. Klar hemmaseger att vänta.

Kallinge spåddes av de allra flesta som hockeyettans bästa och starkaste lag inför den här säsongen. På pappret värvade man till sig ett lag som utan tvekan borde vinna den södra serien. Såklart inget stensäkert då söderserien är av relativt bra klass. I vilket fall har man inte öppnat superbra och mar verkligen blandat bra insatser med riktigt dåliga. Jag är dock inte orolig. Man kommer att vara i kvalserien när det väl drar ihop sig. Tyringe är ett bottenlag utan tvekan. Visst, man presterar helt okej i vissa matcher och man gör det framförallt bra på hemmplan. Senast slog man tillbaka Kristianstad med 4-2 bland annat. Oavsett så ska det vara klasskillnad här en normal dag och jag tycker att handikappspelet känns riktigt bra.

Talar för spelet

  • Kallinge är ett lag för kvalserien i vår. Man har på pappret ett av de absolut bästa lagen i hela hockeyettan och även om man inte presterar på topp alltid så bör man ha bra chans att lösa dagens lina.
  • KRIF har hittat spelet mer de senaste veckorna och tror vi kan förvänta oss lite jämnare insatser kommande tid.
  • Tyringe har varit starka på hemmaplan, men på resande fot har man endast plockat en ynka poäng och har en målskillnad på -20. Det blir svårt att hålla emot mot ett av seriens bästa.

Talar emot spelet

  • Kallinges ojämna spel. Vi har varit inne på det och ibland har dem underpresterat nåt så kopiöst. Det är en inställningsfråga och har man inte huvudet på skaft så kan Tyringe kontra giftigt.

Jag tycker det känns bra. Kallinge ska vinna en sån här match med minst två mål och jag blir inte heller förvånad ifall det blir fler måls skillnad. Jag testar Kallinge -1.5 till oddset 1.71 hos betsafe.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel
Feedback