Reklam

Kallinge - Kristianstad: 1

1 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
1 okt 2018 at 16:42 (Uppdaterad 2 okt 2018 at 15:24) 01/10
45
0
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 103,20%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-3
Expekt Spela nu hos Expekt
Ikväll är det dags för ”Veckans match” som går att se via Sportbladet. Matchen är toppmötet mellan Kallinge och Kristianstad där jag går mycket på magkänslan. I mitt tycke är Kallinge på pappret bättre än KIK och man bör ha bra chans redan ikväll.

Kallinge har öppnat säsongen på ett strålande vis. Den enda plumpen man stött på är i premiären mot nykomlingarna Mörrum, men i övrigt har spelet sett bättre och bättre ut för varje match. I onsdags segrade man med 2-6 borta mot Helsingborg och innan det med hela 8-3 mot Hanhals. Idag blir det tuffaste matchen på hela säsongen när Kristianstad kommer på besök. Det är derby och finns en stor rivalitet mellan klubbarna. Kristianstad har i många år försökt nå hockeyallsvenskan, men har fallit på målsnöret flera gånger. Till den här säsongen har man som bekant för många lite ekonomiska bekymmer, men samtidigt ställer man fortfarande upp med ett riktigt bra lag som likt Kallinge har chans att ta sig långt. Jag tycker dock att Kallinge känns mer som ett lag och framförallt ett lag som har gått framåt i utvecklingen. Kallinge har alltid varit starka, men till den här säsongen har man fått ihop ett riktigt starkt lag. Hemma är man rätta favoriter och jag tror man segrar direkt mot ”storebror”.

Talar för spelet

  • Kallinge har fått ihop ett riktigt bra lag och är en klubb som gått åt rätt håll i utvecklingen. Kristianstad är fortfarande ett topplag, men tycker ändå att man blivit snäppet svagare än ifjol.
  • Hemmalaget har blivit bättre och bättre för varje match. Senast spelade man riktigt bra. Kristianstad har vunnit stort i sina hemmamatcher, men har inte imponerat på resande fot, även om man vunnit matcherna. 
  • Kristianstad har haft en del problem med skador i inledningen och saknar fortfarande ett par gubbar. Framförallt offensivt sett.

Talar emot spelet

  • Det är två ganska jämna lag och det är små marginaler som kommer att avgöra. Ingen blir förvånad ifall Kristianstad vinner och ingen tycker heller att det är någon större skräll. 

I mitt tycke känns spelet ändå ganska bra. Kallinge är bredare som lag och har fler folk att tillgå till kvällens match. Man är starka hemma och hade förra säsongen ett övertag på KIK såväl spel- och poängmässigt. Jag testar Kallinge inklusive övertid/straffar till oddset 1.72 hos Expekt

Lycka till!

/Heden

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus
Feedback