Reklam

Kalix - Östersund: 2

25 november 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
25 nov 2018 at 12:11 (Uppdaterad 27 nov 2018 at 09:10) 25/11
64
0
Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 109,04%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 5/10
Hit/Miss: 3-2
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Idag är det dags för ett toppmöte i den norra serien, trots att tabellen kanske säger något annat. Kalix ligger tvåa i serien och Östersund skuggar hack i häl på femteplats och har goda möjligheter att ta in ytterligare i och med dagens match.

Kalix ligger som sagt på plats två i tabellen och fortsätter att imponera. Trots att man på pappret kanske inte har det mest stjärnfyllda laget eller den högsta spelarbudgeten så imponerar man år efter år och är med däruppe. Man jobbar stenhårt och är ett vältränat lag som verkligen jobbar för laget mer än för egot. Det känns dock som att det saknas något för att nå ända fram. Östersund är ett lag som har mycket potential i sig, men inte heller fått det att stämma helt. Man ligger på en femteplats i den jämna serien, men man har helt klart potential för att klättra i tabellen. Till dagens match så tycker jag inte det är något snack om var spelvärdet ligger. Östersund är minst lika bra som Kalix och oddset är dessutom väldigt bra.

Talar för spelet

  • Östersund har underpresterat. Man har tappat onödiga poäng i vissa matcher och man borde ligga högre. Ingen blir förvånad ifall de vinner mot de bästa lagen för potentialen finns iallafall där.
  • Det känns som Östersund vinner ifall de är koncentrerade. De har en förmåga att tända till i viktiga matcher och detta är en sådan. 
  • Kalix var hårt tillbakapressade i gårdagens match mot Örnsköldsvik på hemmaplan. Östersund är ett bättre lag än Ö-vikarna. 

Talar emot spelet

  • Det är en jämn drabbning och Kalix är också ett bra lag. Ingen blir heller förvånad ifall man står som segrare i eftermiddag.
  • Kalix är fruktansvärt starka på hemmaplan och har alltid varit det. En fin rad och en bra målskillnad har dem. Östersund har dock bara förlorat en match på resande fot, men Kalix borta är som sagt alltid tufft.

Oddsen är på Östersunds sida helt klart. Kalix är bra, men Östersund är minst lika bra och oddsen borde vara jämnare än vad dem är. Jag testar Östersund att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 2.32 hos Nordicbet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!
Feedback