Reklam

Juventus - Napoli: (AH: +0,5) 2

Matchcenter
31 augusti 2019 at 20:45 - Fotboll, Italien - Serie A
Allianz Stadium    Daniele Orsato
31 aug 2019 at 10:02 (Uppdaterad 31 aug 2019 at 22:42) 31/08
24
0
Chance (1-X-2) including handicap: 25-33-42%
Spelvärde: 112,38%
Lägsta spelbara odds: 1,60
Units: 5/10
Hit/Miss: 4-3
Bethard Spela nu hos Bethard

Gigantmöte redan i den andra Serie A-omgången. Och visst, det ska sägas på en gång att Napolis försvarsspel inte är något man egentligen vill hålla i handen, men här kan jag ändå se en klart sannolik matchbild där man spelar ordentligt på omställningar redan från start.

På de sju senaste mötena lagen emellan i ligan har Juventus aldrig varit i ledning i halvtid.

Juventus är visserligen dominanta i Italien, men det är inga jättesegrar man radat upp det senaste året. De senaste nio matcherna i ligan, det vill säga med förra säsongens avslutning inräknad, har alla slutat maximalt med uddamålsvinst.

Tittar vi tillbaka i statistiken brukar "Den gamla damen" ha det ganska knöligt i första halvlek. Det är inte helt ovanligt att Juventus släpper in första målet och tvingas vända matchen i den andra halvleken. Skulle Napoli få vind i seglen här genom ett tidigt mål, vilket man absolut är kapabla till, får de tillbringa matchen på kontring, vilket passar dem perfekt.

Gör Juventus första målet i matchen finns en klar risk att de sin vana trogen spelar på resultatet. Man springer som sagt sällan ifrån sina motståndare utan kontrollerar matcherna till uddamålsseger. Och mot Napoli kan det vara livsfarligt med tanke på vilka attackspelare som finns i truppen.

Jag tycker det finns rimliga chanser sett till oddsen att Napolis offensiv kan dyrka upp Juventus betongförsvar.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback