Reklam

Juventus - Chelsea: 2

Matchcenter
29 september 2021 at 21:00 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Allianz Stadium    Jesús Gil
29 sep 2021 at 11:52 (Uppdaterad 29 sep 2021 at 22:53) 29/09
45
0
Chans (1-X-2): 25-30-45%
Spelvärde: 101,25%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-0
Bethard Spela nu hos Bethard

Juventus har vunnit sina två senaste matcher i Serie A, först borta mot Spezia med 2-3 och sedan senast i helgen hemma mot Sampdoria med samma siffror. Vinsten var kostsam då de fick båda sina anfallsstjärnor Dybala och Morata skadade. Trots de senaste två trepoängarna har det varit en tung inledning i ligan, från Champions League är 0-3 vinsten borta mot Malmö det enda vi har att gå på. Klasskillnaden är såpass stor mellan dessa klubbar att något annat än en trepoängare från bortalaget inte var att vänta. I kvällens möte mot Chelsea får vi se hur pass bra den gamla damen håller mot de övriga toppklubbarna i Europa.

Fler odds och marknader på matchen hittar du i vårat matchcenter!

Chelsea blev totalt överkörda av City på hemmagräs i helgen och inkasserade därmed sin första förlust för spelåret 2021/22. Men tippar inte att det kommer att påverka Londonlaget inför mötet mot Juventus. De är de regerande mästarna ute i Europa. Därför laddar de om och reser sig igen ikväll när de är ute efter revansch. De har redan bevisat att de har ett av världens bästa försvar då de endast släppt in 2 mål i Premier League och noll i Champions League. Efter att Lukaku gick mållös efter helgens förlust kommer han att vara extra taggad i hetluften borta mot Juventus.

Tippar att Chelsea vinner ikväll. Juventus som kommer att få klara sig utan sina ordinarie anfallare ser jag inte göra mål på Tuchel och co. Dessutom har Turin-laget redan så tidigt in på säsongen släppt in massor av mål, vilket är oroväckande då de ska mönstra ett av världens bästa försvar. De har varit alldeles för trögstartade och uddamålssegrar där de släpper in 2 mål i deras senaste två matcher samtidigt som de är uddlösa framåt. Nej, det ser inte bra ut när man ställs mot en av världens bästa anfallare i Lukaku.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback