Reklam

Juventus - Atalanta: x

Matchcenter
19 maj 2019 at 20:30 - Fotboll, Italien - Serie A
Allianz Stadium    Gianluca Rocchi
17 maj 2019 at 11:59 (Uppdaterad 19 maj 2019 at 22:25) 17/05
22
0
Chans (1-X-2): 40-37-23%
Spelvärde: 116,55%
Lägsta spelbara odds: 2,70
Units: 4/10
Hit/Miss: 1-1
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Juventus är klara seriesegrare sedan tidigare men har faktiskt lite att kämpa för här. Skulle man lyckas vinna eller spela oavgjort går man igenom hela säsongen utan att ha förlorat en enda hemmamatch, vilket borde vara åtminstone en gnista av motivation. Senast mot Roma (0-2) såg det nämligen riktigt löst ut, och två oavgjorda dessförinnan är inte heller någon rolig avslutning på en guldsäsong.

Atalanta å sin sida stretar emot i kampen om direktplatserna till Champions League. Det vore förstås stort för klubben att ta sig dit direkt, och för tillfället har man den sista CL-platsen, två poäng före Milan och Roma. Gästerna gick in offensivt i cupfinalen mot Lazio, men fick se sig besegrade av ett skickligt försvar.

Det är kort sagt två lag som bör vara hyggligt nöjda med en poäng vardera i det här mötet. Och när de dessutom ser väldigt jämna ut rent formmässigt i förhållande till sin kapacitet tror jag inget av dem riskerar en förlust sista kvarten.

Att Juventus håller nollan har varit melodin på hemmaplan i år, och visst kan det bli 0-0. Jag tippar dock på en betydligt mer svängig match där bägge lagen går för tre poäng, men där det i slutänden just landar i att hemmalaget vaktar sin svit och gästerna nöjer sig med en pinne i CL-kampen. Due-due?

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback