Reklam

Juventus - Atalanta: Atalanta: Att göra mål i första halvleken

Matchcenter
27 november 2021 at 18:00 - Fotboll, Italien - Serie A
Allianz Stadium    Giovanni Ayroldi
25 nov 2021 at 12:05 (Uppdaterad 29 nov 2021 at 11:47) 25/11
11
0
Chans: 75%
Spelvärde: 150,00%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 10/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Atalanta med häng på topptrion!

Tung förlust i Champions League för den gamla damen

Juventus hade ingenting att hämta på Stamford Bridge i veckans Champions League. Det var total dominans av Londonlaget som kanske gjorde sin bästa match någonsin under Tuchel och Turinlaget lämnade med en 4-0 förlust. Bättre har det gått i de senaste omgångarna av Serie A. Där de tagit två raka vinster. Den som väger tyngst är förra helgens seger mot Lazio borta med 0-2. Innan landslagsuppehållet vann de mot Fiorentina hemma med 1-0. Trots tabelläget för Juventus har de spelat bra på hemmaplan där de har 5 vinster och en förlust på de 6 senaste.

Gasperinis gäng på Champions League plats

I veckans Champions League fick laget från Bergamo endast med sig 3-3 från mötet mot Young Boys i Schweiz. Vilket sätter dem i en prekär situation inför sista gruppspelsomgången där de måste vinna för att gå vidare till slutspelet. I ligan har de två raka vinster från de två senaste matcherna när de först besegrade Cagliari borta med 1-2 i början av november och nu förra helgen vann de med hela 5-2 på hemmaplan mot Spezia. Gasperinis lagbygge börjar återigen att se ut som det glada målgänget från förra säsongen. Detta trots att de dras med skador på nyckelspelare som Gosens.

Juventus fem senaste:

Chelsea – Juventus, 4-0

Lazio – Juventus, 0-2

Juventus – Fiorentina, 1-0

Juventus – Zenit, 4-2

Verona – Juventus, 2-1

Atalanta fem senaste:

Young Boys – Atalanta, 3-3

Atalanta – Spezia, 5-2

Cagliari – Atalanta, 1-2

Atalanta – Manchester United, 2-2

Atalanta – Lazio, 2-2

Fler odds och marknader på matchen i vårat matchcenter!

Mitt speltips Juventus – Atalanta

Atalanta har öst in mål i de senaste matcherna och då har de gjort mål i den första halvleken i deras fyra senaste möten. Duvan Zapata har gjort 6 mål och två assist på de sex senaste matcherna och flera av dessa har kommit i den första halvleken. Mitt speltips blir att Atalanta gör mål i första halvleken. Juventus är skakigare defensivt utan skadade Chiellini. Tippar att den gamla damen kan komma att åka på en chockartad start med ett Atalanta som pressar dem och får utdelning.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback