Reklam

Julian Cash/Henry Patten - Enzo Couacaud/Andrew Harris: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
5 augusti 2022 at 21:30 - Tennis, Challenger
4 aug 2022 at 10:53 (Uppdaterad 5 aug 2022 at 23:06) 04/08
45
+1
Chans (1-2): 68-32%
Spelvärde: 112,20%
Lägsta spelbara odds: 1,47
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Känns som en ren miss oddsmässigt det här. Vi har en storfavorit, inte en knapp favorit som oddsen indikerar.

Skapliga siffror under sommarens grästennis, Cash/Patten. På tre challengers vann de två och gick till final i en. Sen gick det inte på atp-nivå, torsk i första både i Eastbourne och Wimbledon men sen avslutade de med att vinna en future på underlaget också. Om man bortser från spelet på atp-nivå alltså, tre titlar och en finalplats.  

Nu hardcourt, och jag är övertygad om att det kommer fortsätta gå bra. På futurenivå har Cash/Patten i princip rensat på det här underlaget också och det lär de kunna föra över direkt till den här nivån skulle jag säga. De är ett av de absolut bästa paren på challengertouren redan nu och fortsätter de köra tillsammans kommer de vara inne på atp-touren till nästa säsong. 

Motståndet här är inte jättestarkt på något sätt. Couacaud är en okej singelspelare på den här nivån. Harris är en rätt svag singelspelare på den här nivån. Harris är förhållandevis bra i dubbel, Couacaud är helt okej i dubbel, men det ska liksom inte räcka.

För mig är det klasskillnad här. Cash/Patten är mycket bättre, mer samspelta, och har sitt fulla fokus på dubbel. Det lär räcka hela vägen.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback