Annons

Julian Cash/Henry Patten - Diego Hidalgo/Emil Ruusuvuori: 2 - Speltips

Matchcenter
2 januari 2023 at 13:10 - Tennis, ATP
Court 1
1 jan 2023 at 19:42 (Uppdaterad 2 jan 2023 at 14:31) 01/01
55
0
Chans (1-2): 62-38%
Spelvärde: 125,40%
Lägsta spelbara odds: 2,63
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Jag är den första att säga det. Jag tycker Cash/Patten känns otroligt intressanta inför säsongen. Men jättefavorit utan att ha vunnit en atp-match? Det är saftigt ändå.

Komplett dominanta på challengertouren förra säsongen, Cash/Patten. De vann inte allt de spelade men jag tror knappt det hänt att ett par vunnit en så stor andel av sina turneringar. Nu dags att flytta över till atp-touren och jag är helt övertygad om att det kommer gå bra långsiktigt. De kommer etablera sig. Men här värderas de som om de redan var ett starkt par på atp-nivå och jag tycker ändå det är ganska märkligt med tanke på att de faktiskt ännu inte vunnit en enda match på atp-touren. Bara spelat två stycken visserligen men det säger väl kanske ännu mer. Det är helt ny mark detta för två spelare det gått mycket fort för.

Hidalgo är ingen höjdare till dubbelspelare men han har samma ranking som britterna, runt 70 i världen. Han håller i min bok inte riktigt för atp-touren men han gör heller inte bort sig. Ruusuvuori, inte jättebra i dubbel, men det här är nog inte direkt spelar som skrämmer honom.

I min bok är matchen helt enkelt mycket jämnare än vad oddsen indikerar, svårare än så är det inte, och kanske också att det är ett litet hinder de ska över, britterna. Man etablerar sig inte på atp-touren bara sådär. Det kommer vara en ny nivå för dem detta.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback