Reklam

Judd Trump - Ronnie O'Sullivan: Under 1,5 Hundraserier (O'Sullivan)

17 november 2019 at 14:00 - Snooker, Ranking Events
17 nov 2019 at 10:49 (Uppdaterad 4 dec 2019 at 18:30) 17/11
21
0
Chans (över-under): 46-54%
Spelvärde: 121,50%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 7/10
Hit/Miss:
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Världens näst bästa snookerspelare genom tiderna möter världens just nu bästa snookerspelare. Det är drömfinal i Northern Ireland Open och oddset på Judd Trump har med rätta krupit ned under natten. Jag tror Ronnie O'Sullivan kan få det jobbigt.

Förstaseedad mot andraseedad. Bäst mot kanske näst bäst. Judd Trump vann sin första VM-titel i våras och det är nog bäst han rensar pokalskåpet, för det lär bli betydligt fler av den varan.

Efter VM har han fortsatt spela helt fenomenalt och tagit flera turneringssegrar. Under den här veckan har spelet sett fortsatt bra ut och vi var nog många som undrade varför spelbolagen inte satte honom som favorit igårkväll till dagens final. Men det korrigerades snabbt.

Ronnie O'Sullivan har promenerat fram i turneringen. Han tävlar numera sparsamt och reser framförallt inte till många av de kinesiska turneringarna. "The Rocket" har börjat bli till åren, men hungern är såklart där. Särskilt också nu när han inte längre är varken världsetta, regerande världsmästare eller ens bäst.

Den här veckan Ronnie O'Sullivan verkligen inte testats. Jag har sett alla matcher utom en och att han fick möte Joe Perry i semifinalen säger en del. De bästa spelarna har helt enkelt fallit ifrån på hans halva.

Men trots den enkla lottningen har spelet inte kommit upp i nivå, hävdar jag. Ronnie O'Sullivan har gjort två ynka hundraserier (100 poäng i rad utan att missa) på hela turneringen. Och när du Betfair ger oss en bra bit över två gånger pengarna på att han gör max en (1) i finalen, då är det nästan för bra för att vara sant.

Matchoddsen är helt jämna. Det fanns värde på Trump när han var underdog, men nu är istället det här finalens bästa spel.

Matchen börjar kl. 14:00 och fortsätter sedan med andra passet kl. 20:00. Kanske kan det gå hela vägen till skiljeframe och då blir det nattsudd. Låt oss hoppas.

Spelet är Ronnie O'Sullivan att göra max 1 hundraserie (100 poäng i rad utan att missa i samma frame). Betfair sticker ut när övriga bolag ligger på 1.80-1.83.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback