Reklam

Juan Sebastian Cabal/Robert Farah - Marcel Granollers Pujol/Horacio Zeballos: 2

Matchcenter
6 september 2019 at 18:25 - Tennis, USA - Grand Slam |
Arthur Ashe Stadium
6 sep 2019 at 09:26 (Uppdaterad 6 sep 2019 at 19:56) 06/09
107
0
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 115,00%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: US Open. Underlag: Hardcourt.

Inte ofta faktiskt i dubbel som de två bästa paren gör upp i en final. Det är så små marginaler och det är så otroligt jämnt att skrällarna brukar hagla totalt sett men den här gången tycker jag faktiskt det är världens just nu två bästa par som möts. Det blir en jäkla bra final med andra ord.

Granollers/Zeballos har ännu inte förlorat tillsammans. De började spela tillsammans i Montreal. Där vann de den mastersturneringen. Sen hade de redan bokat andra partners i Cincinnati och därför blev det en paus från varandra och sen nu tillsammans igen i US Open där de är i final. De har redan hunnit med att slå några av världens bästa par och rent spelmässigt, de ser verkligen så sjukt bra ut. Det är nog svårt att hitta två spelare som passar bättre ihop än dessa två gör. De är livsfarliga inom alla delar av dubbeln. 

Cabal/Farah är världsettor, de är det mest stabila paret i världen, de vann Wimbledon senast, och de är väldigt, väldigt bra helt enkelt.

Hur slutar det idag då?

Cabal/Farah har vunnit en Grand Slam och har även varit i en final tidigare. Granollers har en final i dessa sammanhang för många år sen, Zeballos första stora final. Colombianerna är för mig lite minifavoriter på just detta, deras rutin och stabilitet men rent spelstyrkemässigt känns det helt jämnt.

2.50 är oavsett vilket väldigt bra, och extremt taget.

Högst odds hos Bethard. 100% bonus upp till 1000 kronor där.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback