Annons

Speltips : Juan Sebastian Cabal/Robert Farah - Karen Khachanov/Andrey Rublev: 1

Matchcenter
11 maj 2023 at 11:10 - Tennis, ATP
Court 4, Foro Italico
11 maj 2023 at 09:10 (Uppdaterad 11 maj 2023 at 12:56) 11/05
34
+1
Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 121,90%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
De vann i Madrid. En jätteskräll och riktigt bra gjort. Men det kommer inte fortsätta så för Khachanov/Rublev.

De var under 0-1 i set och 1-4 i andra i någon match. De vann fyra av sina fem matcher i supertiebreak. Och jag skulle ärligt säga att de knappt var det bättre paret i någon match. Extremt bra gjort att vinna turneringen. De var bäst när det gällde hela vägen. Men att värdera upp Khachanov/Rublev till att vara något slags par i toppen av atp-touren. Det är verkligen inte rimligt någonstans. 

Cabal/Farah sladdar lite grann. Jag tror egentligen inte det är åldern, att de blivit så mycket sämre men de har växeldragit på fel sätt så att säga. De har turats om att ha kortare skadeuppehåll. De har inte fått något flyt. Det har bara inte funkat riktigt. Kanske att de kan tänkas komma igång nu när de verkar vara skadefria och får spela med sina bästa förutsättningar, på tungt, europeiskt grus. För det ska sägas. Vi prata om tidigare överlägsna världsettor här. Nu är de inte så bra längre, men de har definitivt kapacitet att hålla till i toppen. 

Fel favorit här skulle jag säga. Stor risk att ryssarna är lite trötta på dubbel nu och gör en sämre match. Dessutom, när man haft så mycket flyt som de hade i Madrid. Då brukar det studsa tillbaka mot en i turneringen efter.

Mycket talar för colombianerna. De är min favorit i matchen.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback