Reklam

Juan Ignacio Londero - Benoit Paire: 1

Matchcenter
22 april 2019 at 18:00 - Tennis, ATP
Pista 1, Real Club de Tenis de Barcelona
22 apr 2019 at 11:00 (Uppdaterad 22 apr 2019 at 19:12) 22/04
57
0
Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 119,38%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Barcelona. Underlag: Grus.

Stor atp-turneringen i Barcelona den här veckan och vi kommer givetvis ha många speltips därifrån. Vi börjar med den här matchen i första omgången, som känns mycket jämnare än vad oddsen talar om.

Paire vann i Marrakesh. Stor skräll det. Han kändes inte som någon het kandidat där men han gick en bra lottning och det rullade liksom bara på. Med Paire ska man dock veta att hans form kan gå precis lika snabbt som den kommit, och det faktum att han vann i Marrakesh behöver absolut inte tala för att han ska vara bra den här veckan.

Londero jobbar på som vanligt och får numera ses som en etablerad spelare på atp-touren. Han gör sitt jobb varje vecka och vinner emellanåt matcher. Jobbig motståndare för Paire också i och med att Londero jobbar så extremt hårt som han gör. Paire kommer inte ha råd med de svackor han ofta har i matcherna.

Paire lite favorit. Han är en bättre spelare än Londero och på papperet är formen bra, men jag litar inte ett skvatt på honom och när oddset är så pass högt som det är på Londero, då tycker jag spelet är givet.

Bethard har högst odds på den här matchen och även rent allmänt högst odds i världen på atp-touren. Just nu 500 kronor i boost om man startar nytt konto.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback