Reklam

Josh Taylor - Jose Ramirez: 1

23 maj 2021 at 04:00 - Boxning, International | mix
21 maj 2021 at 15:16 21/05
3
0
Chans (1-X-2): 70-10-20%
Spelvärde: 100,10%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 7/10
Betsson Spela nu hos Betsson

Las Vegas bjuder äntligen in till lite riktig boxning efter alla kändismatcher som ägt rum på sistone.    Nu står alla fyra stora titlar inom Junior Weltervikt på spel och de båda fightersen har jobbat för detta ögonblick i över ett decennium. Båda två var med i OS 2012 och har sedan dess haft en makalös resa under sina karriärer. Josh Taylor har under karriären gått 17 fighter och vunnit samtliga. Han är också favorit mot José Ramirez men får definitivt ingen enkel fight då Ramirez under karriären gått 26 fighter och vunnit samtliga. Vem har kylan på Virgin Hotels i Las Vegas?

Missa inte våra speltips med högsta odds inför Floyd Mayweather vs Logan Paul!

José Ramirez är underdog

José Ramirez har vunnit 26 av 26 fighter men mexikan-amerikanen är ändå underdog. 28-åringen sitter idag på både WBC och WBO lätt weltervikt-bältena vilka han haft sedan 2018. Hans senaste fight var den 29 augusti mot ukrainaren Viktor Postol där han vann på MGBM Grand Conference Center. Nu väntar dock karriärens tuffaste utmaning hittills och det blir väldigt tufft för Ramirez att lyckas vinna. Skulle han mot förmodan göra det behåller han inte bara sina två bälten inom WBC och WBO utan han får dessutom ytterligare tre bälten i form av WBA (Super), IBF och The Ring.

Josh Taylor är favorit enligt oddsen

Josh Taylor har hunnit fylla 30 men har ändå gått nio professionella fighter färre än sin motståndare. Men Taylor är också Mr 100% då hann vunnit 17 av 17 matcher under sin karriär. Hans hittills viktigaste fight var den mot Regis Prograis i oktober 2019. Då gick han från att ha IBF-bältet till att också få titlarna inom WBA och The Ring när han besegrade Regis Prograis. I september förra året försvarade han sina tre bälten mot Apinun Khongsong och nu har han chansen att bli den obestridde mästaren genom att ta de återstående bältena.

Speltips - Vem vinner fighten?

De låga oddsen på över 10,5 rundor visar att det mycket väl kan bli en lång natt i Las Vegas. Josh Taylor är favorit men behöver samtidigt stå för en enastående fight om han ska besegra den skicklige José Carlos Ramirez. Att matchen går tiden ut är något vi tror och den som vinner kommer förmodligen göra det på poäng. Men i slutändan tror vi ändå att Josh Taylor är för stark. Vi väljer därför att spela Josh Taylor som segrare mot José Ramirez under helgens supermatch i Las Vegas. Vi spelar 1X2 för att få bäst odds.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback