Reklam

Jordan Thompson - Adrian Mannarino: 2

Matchcenter
16 juni 2019 at 15:20 - Tennis, ATP
Centre Court, Autotron Rosmalen
16 jun 2019 at 13:11 (Uppdaterad 16 jun 2019 at 17:26) 16/06
35
0
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 109,80%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Hertogenbosch. Underlag: Gräs.

Vi kan väl för ovanlighetens skull börja med det som talar emot spelet. Mannarino har de senaste åren varit i sex atp-finaler. Han har ännu inte spräckt nollan. Det beror till största del på att han helt enkelt mött spelare som är bättre än honom, men han har haft ett par bra chanser också och inte levererat. Det är ett klart minus, det sitter i bakhuvudet.

På Thompsons minuskonto kan man föra upp att det här är hans allra första final på atp-touren. Han har knappt ens nosat på finaler förut. Så en stor match för honom. Kanske för stor. 

Som vanligt ska man förstås gå på hur bra spelarna är, och där är det stor fördel Mannarino i min värld. Han är en lite bättre spelare än Thompson rent allmänt, men mest av allt, han är en så extrem grässpecialist som man bara kan bli. Thompson är mer jämn över underlagen.

Mannarino mötte igår Coric, en match som avslutades nu på förmiddagen. Thompsons match mot Gasquet avslutades också idag för övrigt. Mycket imponerande insats av Mannarino. Thompson var också bra i sin match, men Mannarino imponerade på ett annat sätt. Noterbart att Coric och Thompson är lite samma skrot och korn. De kämpar, och inte så mycket mer. Mannarino slog Coric som är väldigt mycket bättre än Thompson. Det talar onekligen för vinst här också.

Jag tycker oddset är för högt. Jag tror Mannarino vinner idag.

Högst odds hos Bethard. 500 kronor boost för nya kunder.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback