Reklam

Jönköping S. - Gefle: 1

Matchcenter
8 september 2018 at 14:00 - Fotboll, Sverige - Superettan
5 sep 2018 at 17:00 (Uppdaterad 8 sep 2018 at 15:53) 05/09
66
0
Chans (1-X-2): 65-28-7%
Spelvärde: 113,10%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-0
1xBet Spela nu hos 1xBet

Jönköping vill nog bara att den här säsongen ska avslutas och att man lyckas hålla sig kvar i Superettan. Allt har gått snett från första matchen i år, fram till nu. Laget befinner sig på en 10:e plats och har bara tre poäng tillgodo från kvalstrecket. Senast förlorade man mot Halmstad med 1-0 på bortaplan. 

Gefles andra raka säsong i Superettan lär bli tuff att hålla sig kvar i. De hade stora problem även förra säsongen och lyckades med endast bättre målskillnad än Örgryte slippa kvalet. Nu ligger man tvärsist och har sex poäng upp till Norrby som ligger precis ovanför riskzonen. 

Speltips:

Idag ställs två formsvaga lag mot varandra. Hemmalaget har bara en vinst på de sju senaste matcherna och gästande Gefle har en vinst på de 17 senaste matcherna. Båda lagen kommer till dagens match med förluster i bagaget. Jönköping förlorade mot Allsvenskan-jagande Halmstad och Gefle mot ett formsvagt Örgryte på hemmaplan. Jag tror att Jönköping ser sin chans att gå upp på säkrare mark genom en vinst mot ett horribelt formsvagt Gefle. Kunde ett Örgryte vinna, som inför matchen mot Gefle senast, inte hade vunnit på 11 raka matcher, så borde Jönköping också ha stor chans på hemmaplan. Jönköping har vunnit de tre senaste möten mot Gefle. Det som talar för en Jönköpings vinst är att de spelat bra i två raka matcher. Först slog man Varberg med 4-2 på hemmaplan och sedan blev det förlust mot topplaget Halmstad på bortaplan, men Jönköping var bra i den matchen och borde i mina ögon fått minst oavgjort. Det ser ut som att Gefle redan checkat ut för säsongen och jag måste gå på en rak Jönköping seger till 1,74 hos 1XBet.

  • Enormt utbud av spel
  • Höga odds

Kommentarer

Feedback