Reklam

Johnson gör mål borta mot Karlskoga

22 februari 2016 at 17:13 - Hockey Allsvenskan
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
1
0
Tingsryd gästar ikväll Karlskoga och kan i samband med en vinst säkra andraplatsen i serien. Något som inte många hade räknat med i början på denna säsongen. Tingsryd som annars har varit ett bottenlag i HockeyAllsvenskan och ett topplag i division 1 de senaste 10 åren har överraskat rejält i år.

Matchen ikväll kommer med all säkerhet bli jämn och Karlskoga är ett de sämre topplagen på hemmaplan. Samtidigt som Tingsryd tillhör ett av de bättre lagen på bortaplan. Båda lagen spelar hur som helt en mycket fartfylld hockey så förvänta er underhållning i toppklass.

Jonathan Johnson, storebror till Andreas Johnson och son till den gamla Frölundalegenden Jonas Johnson, har gjort en riktigt bra säsong för sitt Tingsryd. Han spelade förra säsongen i Troja och stod för lite mer än ett poäng per match i division 1-laget. Johnson är en spelskicklig forward som kan spela både center och på någon av kanterna. Inte den bästa skridskoåkaren men kompenserar upp det med sin spelförståelse, hårda skott och stryka.

Mitt tips

Jag  har spelat på att Jonathan Johnson kommer att göra minst ett mål i matchen ikväll och det till oddset 5.00. Han har varit het nu de senaste och han snittar mål i ungefär var tredje match. Oddset hittade jag på unibet.com.
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback