Reklam

John Millman - Roger Federer: Correct score: 0-3

Matchcenter
24 januari 2020 at 10:45 - Tennis, USA - Grand Slam |
Rod Laver Arena
23 jan 2020 at 10:09 (Uppdaterad 24 jan 2020 at 14:50) 23/01
40
0
Chans: 71%
Spelvärde: 107,92%
Lägsta spelbara odds: 1,41
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-3
Unibet Spela nu hos Unibet
Turnering: Australian Open. Underlag: Hardcourt.

Mycket imponerande start av Federer i Australian Open. Svagt motstånd inledningsvis, men det är ingen skillnad på det här. Det är svagt motstånd igen, och jag har svårt att se att han ska släppa till något.

Federer förlorade mot Millman i US Open 2018, det stämmer. En av Federers mörkare dagar på tennisbanan och helt ärligt kämpade han inte i den matchen. Han sa efteråt att han tyckte att det var för varmt och därmed inte kunde spela. En märklig historia och en match som jag inte lägger någon vikt vid. 

Millman kan inte störa

Federer har i övrigt slagit Millman två gånger av två och jag hittar ingenting i Millmans spel som är störande för Federer. Om Federer är riktigt dålig kan han absolut slå bort sig mot Millman precis som mot många andra, men i den här turneringen har han sett mycket bra ut och jag ser ingenting som talar emot att han ska fortsätta på den linjen. Gör han det skulle jag säga att Millman inte ens har kapacitet att ta ett set. Federer måste förstöra rejält för sig själv för att Millman ens ska komma in i matchen.

Raka set Federer tror jag och oddset duger bra.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback