Reklam

John Isner - Bernabe Zapata: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
27 maj 2022 at 15:45 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 7, Stade Roland Garros
27 maj 2022 at 10:18 (Uppdaterad 27 maj 2022 at 19:15) 27/05
97
+1
Chans (1-2): 67-33%
Spelvärde: 105,19%
Lägsta spelbara odds: 1,49
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-3
Bethard Till Bethard
Nu börjar det bli viktigt för alla spelare. Men särskilt för vissa så klart. Här en superchans för båda två att gå till åttondel i Franska öppna.

En viktig sak att börja med här. Isner är inte dålig på grus. Inte som bäst, men absolut inte dålig. 62% matchvinster på hardcourt, 66% på gräs, och 55% på grus. Skillnad, absolut, men man ska inte lura sig att han är värdelös på grus. Dessutom, han har med åldern blivit bättre och bättre på underlaget så det är kanske lite missvisande också. Serven biter tillräckligt bra på grus och i spelet studsar bollen aptitligt högt för honom och han får lite mer tid på sig.

Zapata Miralles har gjort det jättebra som tagit sig hit. Ingen dålig spelare alls, Zapata Miralles. Han är rankad utanför de hundra bästa i världen men han har emellanåt visat att han kan duga på atp-touren. Duktig på grus också, det är hans bästa underlag.

Zapata Miralles har en viss skrällchans här, men när oddsen sitter så nära varandra som de gör, då måste man ändå fokusera på klasskillnaden. Isner är fortfarande en toppspelare. Zapata Miralles håller knappt för atp-touren.

Hur Zapata Miralles är mot en extrem servespecialist går inte att säga. Han har helt enkelt ingen erfarenhet av den här typen av matcher. Men självklart, ovant kommer det vara för honom.

Sen kan jag också känna att det börjar bli stort för Zapata Miralles det här. Möjlighet till en åttondel i Franska öppna, det är livsförändrande för honom i så fall. För Isners del är matchen mer av en möjlighet än något som innebär en för stor press.

Jag tror att Isner är lite för bra och jag tycker oddset är högt. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback