Reklam

John Higgins - Mark Davis: (AH: -2,5 Games) 2

21 april 2019 at 11:00 - Snooker, Ranking Events
19 apr 2019 at 17:24 (Uppdaterad 23 apr 2019 at 18:58) 19/04
21
0
Chance (1-X-2) including handicap: 50-0-50%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Mark Davis skulle vara en drömlottning för alla i det här seedade startfältet. Ja, för alla utom för John Higgins. Mark Davis spelade otroligt metodiskt i kvalet och har goda chanser att pressa John Higgins nära ytterligare ett nederlag.
Talar för spelet
 • Mark Davis spelade väldigt stabilt i kvalet och tog tre säkra segrar mot hyggligt motstånd.
 • John Higgins har varit fullkomligt ur slag senare delen av säsongen.
 • Mark Davis har relativt lätt för John Higgins, och har 10-6 i inbördes möten på skotten.
Talar emot spelet
 • John Higgins har en medel- och högstanivå som ska vara för bra för Mark Davis.
 • Setupen med endast två parallella bord kan vara ovant för Mark Davis och det kan ta tid innan han kommer in i matchen.
 • Mark Davis behöver spela bra inte minst defensivt för att låsa John Higgins vid långa frame och låga serier.

I kvalet gjorde Mark Davis det surt för oss som spelat Lu Haotian att kvala in hit till huvudturneringen. "Vår" kines fick respass i finalen och det fina 3,50 föll på målsnöret. Med matchen i närminnet var det dock relativt rättvist. Mark Davis spelade väldigt bra och ser ut att vara i god form. Noterbart är också att Mark Davis har 10-6 i inbördes möten. Utan att kolla desto närmare törs jag påstå att det är en av få spelare på touren (och även bland de före detta spelarna) som har plusstatistik på John Higgins.

John Higgins är en av de bästa snookerspelarna genom tiderna och har haft The Crucible som ett extra hem. Han har en kapacitet som slår alla, och han har många gånger visat Ronnie O'Sullivan hur det här spelet ska spelas. Högstanivån är helt enkelt tv-spelsmässig. Den här säsongen har dock varit en mardröm för skotten. För ett par veckor sedan drog vi nytta av det här på sajten då vi gick emot och kunde hämta hem Joe O'Connor-seger till sex gånger pengarna. Och helt ärligt har inte mycket i min analys ändrats sedan dess gällande John Higgins.

Den raka tvåan till en bra bit över tre gånger pengarna lockar, men jag ser ett rimligare värde i plushandikapp. VM-turneringen har låst många spelare genom åren och när vi får så goda odds som 2,20 backar jag tillbaka från det raka spelet och nöjer mig. Jag kan se Mark Davis leda länge men inte klara av att rulla i sista boll här mot den forne världsmästaren.

Spelet är Mark Davis att vinna med +2,5 frame i handikapp (vinst på spelet även vid förlust 8-10). Oddsmässigt är det Coolbet som ger oss det här värdet.

CoolBet: 100% upp till 1000 SEK

Följ stegen nedan för att bli beviljad din bonus hos Coolbet:

 1. Bli medlem hos Coolbet via den här länken
 2. Verifiera ditt konto med koden som skickas till din mobil
 3. Gör en insättning med bonuskoden ODDS2019 
 • Odds som sticker ut
 • Grymt bra välkomstbonus
 • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback