Reklam

Johannes Thingnes Bö - Martin Fourcade: 1

4 december 2019 at 16:15 - Distans Östersund
3 dec 2019 at 13:39 (Uppdaterad 4 dec 2019 at 17:07) 03/12
74
+2
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 117,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Distans världscupen Östersund

Jag förstår ju tanken här. Det är distans och därmed straffminut istället för straffrunda för missade skott. Skyttet klart mycket viktigare än på sprint och masstart där man raskar av en straffrunda på 20 sekunder. Här får man en hel minut per missat skott.

Jag förstår också att folk oroar sig lite över Bös åkform då han inte åkte snabbare än Fourcade när han vann i helgen. Eller att man rent av tänker att Fourcade är tillbaka i gammal god form.

Det där talar ju för Fourcade, men det finns en ganska tung grej som talar för Bö också.

Bö var inte världens bästa åkare förra säsongen. Han var överlägset, med hur stor marginal som helst, världens bästa åkare. Han är heller inte dum. Han kommer ta det lite lugnare nu i distansen för att ge sig själv chansen att skjuta bra. Han har en stor fördel av sin fysik här. Han kan ligga på hårt utan att ligga nära gränsen för att påverka skyttet på ett annat sätt än de andra.

Bö får fortfarande ses som mycket bättre än Fourcade. Distansen talar lite för Fourcade. Det är för mig helt jämnt skägg. Skjuter de lika vinner Bö. Skjuter Bö en bom mer så är det jämnt. Jag tror han kommer ta Fourcade med ungefär en minut i spåret.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback