Reklam

Johannes Hösflot Kläbo - Sergey Ustiugov: 1

28 december 2019 at 14:15 - 15 km masstart - Lenzeirhaide
27 dec 2019 at 16:43 (Uppdaterad 28 dec 2019 at 17:07) 27/12
43
+2
Chans (1-2): 66-34%
Spelvärde: 109,56%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365
15 km masstart - Lenzerhaide

Tour de ski! Vilken skidfest vi har framför oss här i årsskiftet. Under en säsong utan mästerskap är detta också något åkarna satsar stenhårt på. Detta är årets höjdpunkt.

Kläbo väl förberedd

Vi börjar med 15 km masstart i fristil och jag kan ju börja med att säga att jag tror Kläbo kommer vinna det här. Han har ibland haft svårt att hänga med i slutet av de lite längre loppen när han börjat bli sliten. Han har ännu inte riktigt den där Northugförmågan att vägra ge sig för att sen med säkerhet avgöra i spurten. Jag tror dock han kommer klara det den här gången. 15 kilometer är inte jättelångt och Kläbo borde vara riktigt väl förberedd för det här. Dessutom, detta är en tour där allt blir enklare om man börjar bra. Han borde vilja börja bra här.

Ustiugov inte tuffaste motståndaren

Någon måste vara första utmanare till Kläbo på oddsen och här har spelbolagen valt Ustiugov. Jag håller inte riktigt med. Jag tycker han varit lite upp och ner den här säsongen och jag hade snarare valt Bolshunov eller till och med någon av norrmännen som första utmanare.

Men grunden till spelet är enkel. Jag tror inte de skakar av sig Kläbo på den här etappen och gör de inte det så går det inte att slå honom i spurten. Det kommer säkert vara 4-5 åkare kvar i sista backen och där kan Kläbo välja, smattra ifrån dem i backen eller ta dem på upploppet.

Oddset på att Kläbo vinner loppet är 2 gånger pengarna. 1,66 på att han "bara" behöver slå en lynnig åkare som Ustiugov. Enkelt att välja detta spel.

Läs allt om Tour de ski här på Betting.se.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback