Reklam

Joao Domingues - Alex De Minaur: 2

Matchcenter
29 april 2019 at 17:55 - Tennis, ATP
Estadio Millennium, Clube de Tenis do Estoril
29 apr 2019 at 09:47 (Uppdaterad 29 apr 2019 at 19:52) 29/04
83
0
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Estoril. Underlag: Grus.

De Minaur tillbaka efter ett knippe veckors uppehåll. Han var sliten efter stenhårt matchande i årsöppningen. Lite rostig? Det kan han vara, men det har han råd med. Han är så sjukt mycket bättre än Domingues att han ska vinna ganska enkelt ändå.

Jättebra form på Domingues som kvalade in här ganska enkelt via segrar över Ymer och Baldi. Men Ymer och Baldi, det är lite skillnad mellan dem och De Minaur, kan man säga. Två challengerspelare kontra en av världens bästa spelare. Det blir andra bullar idag.

De Minaur har till stora delar växt upp i Spanien, och behärskar därmed grus mycket bra. Det har folk inte lärt sig riktigt ännu. De tittar på att han är australiensare och tänker att han inte gillar grus. Det stämmer inte alls.

Det skiljer helt enkelt massor och åter massor i nivå. Domingues har fin form och hemmaplanb men nej, det krävs en otroligt dålig match från De Minauer för att han ska förlora här, och han gör väldigt sällan dåliga matcher den pojken.

Högst odds just nu hos Bethard som är överlägsna vad gäller höga odds på atp-touren. Starta ett nytt konto via oss och få 500 kronor i boost.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback