Annons

Jerzy Janowicz - Ryan Peniston: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
1 september 2022 at 19:45 - Tennis, Challenger
1 sep 2022 at 09:44 (Uppdaterad 1 sep 2022 at 21:22) 01/09
115
0
Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 112,80%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 9/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Två spelare att hålla koll på framöver om man gillar att spela på matcher skulle jag säga. Och här blir det intressant.

Peniston var uppe som 120 i världen nyligen. Fallit till 140 nu. Det man kan säga gemensamt om dessa placeringar är att han definitivt inte är så bra. Jag skulle säga att han är en av tennisens mest felrankade spelare efter sommarens framgångar på gräs. Innan grässäsongen var han rankad utanför de 200 bästa. Då var han också lite överrankad skulle jag säga. För mig är han någonstans runt 250 i världen i spelstyrka och då blir det naturligtvis fel nu när han är nära topp-100. Han blir helt enkelt överskattad.

Jag varnade för Janowicz inför veckan och jag varnar inte direkt mindre för Janowicz nu efter att han slagit en rätt bra challengerspelare enkelt i första omgången.

I grund och botten är det verkligen total klasskillnad mellan de här två. Janowicz har fortfarande jättehög kapacitet. Peniston är ingen bra spelare på challengertouren. Sen ska man ha respekt för att Janowicz inte spelat regelbundet på många år. Därför sätter jag ändå Peniston som minimal favorit men där ska jag väl också säa att min värdering här känns aningen defensiv.

När det gäller spelstilarna är det också intressant. Peniston är en ganska duttig spelare som absolut inte vill att det ska spelas någon slags krafttennis. Kraft, det har Janowicz så det räcker och blir över. Jag tror inte Peniston kommer trivas här.

Det går inte att lita på Janowicz nivå men är han som i första omgången, då krossar han ärligt talat Peniston.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback